Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Je to věc zvyku ;) Dělám to v podstatě od malička, nesmírně mě to baví a jsem zo to nesmírně rád, že můžu něco dělat a při vejšce si přividělat a nebejt závislej finančně na ostatních.

Editováno: , autor: Béda Čech
Vloženo

čauky....tak jakpak to vidíte dneska kluci???já byl včera makat až večer pozdě..teprve podruhé v týdnu....ale jsem rád že jsem se do fitka dostal..už jsem měl takovej ten absťák:-)

Romčo přijede večer někdo k tobě?já se asi omluvím už ted..jdu cvičit už po obědě...večír letím do práce :feve: to jsem měl jít až zítra večer...parchanti...tak kdo jde k Romanovi???

Vloženo (editace)

no tak já bych si s dovolením dovolil přijet :) V kolik hodin? A zkouším naverbovat i ženu. Jestli bude hlídání, tak asi by jela taky.

Jinak už mně skoro nic nebolí a dneska jsem dal ráno i rozcvičku lehkou.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo

Příznám se Vám, že jsem zhřešil, mimo procházky jsem dnes necvičil a na oběd jsem si dokonce dovolil hovězí zadní na houbách a špagety, zejtra držím půst...

Vloženo

jsem si doma hned doplnil tekutiny, pomixoval jsem čerstvé jahody s jahodovomrkvovým Kubíkem a mlíkem + vlákninu Psylocibium + 2 kávové lžičky cukru. Udělal jsem toho asi 800ml, víc se toho do mixéru nevešlo. Teď se ještě udržet a už nežrat ;)

Vloženo
Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád :t

a zkus to někdy zapíct s uzenou cihlou rozmixovanou a smíchanou se šlehačkou, tím to celý zalej a jazyk ti za tím poleze až do prd**e lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...