TomasB Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) tak rybama bych to moc nenazýval Takové 15-20cm čudly, ale první letošní. Ono to chce trošku klidu na to a jak tam bylo tak moc rušno, tak to je spíš o sezení než o chytání Editováno: 13. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Takže jsem to teď počítal a byl jsem v posilovně po 17ti letech. Jsem zvědav, jestli zejtra vstanu. Zjistil jsem, že mám asi drobet záda v hajzlíčku, neb některé cviky prostě skrz bolest neudělám a bojím se, aby mi ty záda neruply. V oblasti ledvin to mám špatný, to kluci koukali Ale byli hodní a nesmáli se mi. Roman mně pěkně zničil, ale je mi fajn. Z Míry se vyklubal pěknej "medvěd" Pěkně nabušenej. Kluci, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tome: ono se to podá.Copak jsi jedl po cvičení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak to by byli hlupaci pokud bu se smali, ale to se Ti snad nikde nestane. Jinak s tim, ze zitra budes znicenej pocitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Přesně tak každý musi srovnávat sám sebe a nekoukat na ostatní.Důležité je žes nekecal a přijel Tome.Dnes jsme se tam pěkně sešli i s Mirou.Bylo to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 žena dělala malé rohlíky s máslem a vajíčkama(jak jinak po velikonocích ), dostal jsem na to chuť a poprosil jsem o 2ks. Uvařil jsem si 2x 0,5litru čaje, jeden ovocnej a druhej na žaludek se kterým mám problémy s pálením žáhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 TomasB: Buď rád, že jsi protáhl svaly a kosti Já jsem doma asi se začínající angínou posilka mi hrozně chybí, ikdyž jsem tam nebyl jenom jednou a to dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak hlavně že jsi s tim začal ne? To je základ chtít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 nakonec zbyly síly i na to, co jsem myslel, že nedám dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Nekecej!!!!!!!!!!! Tak vidiš to! A hned Ti to i líp chutnalo vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB - mam jen jedno... Kdyz by se ti nekdo chtel smat, tam max. za to, co zde plodis, nebyl bych proti, ale za to, ze neudelas nejaky cvik, ci te neco boli pri posilovani se muze zasmat a smat jen DEBIL... Toto je muj nazor a doufam, ze nejsem sam na to. Uz to, ze v tuto chvili jen nekecas jaobvykle CUMIM a rikam ze jsi sel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Davon:taky jsem čuměl když mzazvonil mobil a do toho Tomáš že chce začit a kam má přijet.Fakt pěkny Jinak včerejšek celkově stál za to protože jsem cvičil s Mirou tady odsud a bylo to pěkně intenzivní.Ráno mě boleli kozy a cítil jsem přijemný tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 taky jsem koukal že TomašB dorazil jak jsem říkal on nějaký základ má...stačilo by trošku se začít hejbat...bříško dolů a myslím že půl roku cvičení a něco tam bude....chce to jen a jen chtít....čas by určitě byl.... jinak Romanova posilka jen a jen fakt hardkor baby tam chodí pěkný a je tam co člověk potřebuje...koukal jsem že mají dva benche....to u nás v jedný v Kolíně není ani jeden což je vlastně základ...do doby než jsem viděl Romana do půl těla jsem si myslel bůch ví jak nejsem nabušenej....a budu muset sakra máknout:-))hiii Kdo půjde s náma příště pánové??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB: po 17ti letech a donutil ses, žádný okecávačky...to se cenní jak se to tu pěkně slejzá a žádný pivo...žádný pařby....za účelem honění svalů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ale právě že pivo jooo:-)tam je vitamínů:-))jsem včera přijel dom...a už to lítalo...chlébíčky dortíky...mňam...bylo večer osm:-)já vždycky po cvičení mám ale největší hlad:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ja bych taky chodil kua ale nemam s kym a samotneho me to nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) baurak:čéče já sám chodím asi 6let...a dva roky se sparingem....nikdo nevydržel:-) tam se vždycky najde nějaká baba která pomůže....jako že...slečno prosím vás pomohla by jste mi jen trošičku na tom benči Editováno: 15. Duben 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jako na kolo chodim sam, na brusle obcas taky ale v ty posilovne me to nikdy samotneho nebavilo, chodil jsem 2 roky s kamaradem a to bylo super. jak prestal chodit tak jsem chvilku po nem prestal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB - mam jen jedno...Kdyz by se ti nekdo chtel smat, tam max. za to, co zde plodis, nebyl bych proti, ale za to, ze neudelas nejaky cvik, ci te neco boli pri posilovani se muze zasmat a smat jen DEBIL... Toto je muj nazor a doufam, ze nejsem sam na to. Uz to, ze v tuto chvili jen nekecas jaobvykle CUMIM a rikam ze jsi sel!!! Davone, já nikdy nekecám, to si jen někdo myslí, že kecám No co si budeme povídat, takových co jsou schopni se tlemit za 17 let ztuhlé tělo je dost. Zejména si umím představit svalnatého frajírka s malým mozečkem jak má z toho psinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Davon:taky jsem čuměl když mzazvonil mobil a do toho Tomáš že chce začit a kam má přijet.Fakt pěkny Jinak včerejšek celkově stál za to protože jsem cvičil s Mirou tady odsud a bylo to pěkně intenzivní.Ráno mě boleli kozy a cítil jsem přijemný tlak. Se woe soukám do auta jak mrzák Jsem dneska musel každému vysvětlovat, že jsem se neposral, ale byl jsem po 17ti letech v posilovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 taky jsem koukal že TomašB dorazil jak jsem říkal on nějaký základ má...stačilo by trošku se začít hejbat...bříško dolů a myslím že půl roku cvičení a něco tam bude....chce to jen a jen chtít....čas by určitě byl....jinak Romanova posilka jen a jen fakt hardkor baby tam chodí pěkný a je tam co člověk potřebuje...koukal jsem že mají dva benche....to u nás v jedný v Kolíně není ani jeden což je vlastně základ...do doby než jsem viděl Romana do půl těla jsem si myslel bůch ví jak nejsem nabušenej....a budu muset sakra máknout:-))hiii Kdo půjde s náma příště pánové??? No dyť jsem psal, že jsem jako náctiletý do toho bušil, jen teda bez znalostí, prostě neodborně, ale výsledky byly, jen se skoro vytratily. Jedině snad ty lejtka mi zůstal náznak. V neděli počítám zase dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB: po 17ti letech a donutil ses, žádný okecávačky...to se cenní jak se to tu pěkně slejzá a žádný pivo...žádný pařby....za účelem honění svalů teď jde o to kterejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ja bych taky chodil kua ale nemam s kym a samotneho me to nebavi přijeď v neděli do HK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 TomasB:lejtka tam bych řekl že zůstalo dost..a stehna..tam taky něco se rýsovalo....ramena jak sešláplej rejč....to se napravý...jinak postavově máš dobrý vyhlídky....ale chce to tebe hodně pomalinku začínat...viz záda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Roman je housenka Ja jsem si vcera dal moc tech vitaminu, asi 15kusu a asi 6 panaku passport scotch a o fitku se mi zdalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.