baurak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Divat se? ty jsi ale blbecek co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak dnes od 17 hodin TJ Slavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ranní procedůra vážení : 114,6kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 brý ranko nabušenci Miles ty vago ty máš jak já taková správná váha na chlapa jak říkám já,kolik měříš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Milo: Ranní procedura-vážení jednou za měsic a je tam 85,4 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Juhuuuu, tak dneska je zase po tydnu cas jit cvicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 4 Mira: 181cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kluci, já umírám. Nejhorší jsou ruce, levá je totálně k nepoužití a bolí jak kráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Musis vic pouzivat pravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ty jsi ale blbecek co Ne, realista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak dnes nohy...pakárna...hodinu a půl jsem to dřel a pořád párátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já právě makám kozy, jen tak lehce 10serék tlaků jednoručkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jinak mi chlapi dejte mi půl roku a přijedu k Vám do toho Hradce pořádně si zacvičit, ať vítě zač je toho loket... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Mílo: Ty makáš doma nebo jsi ve fitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 doma v homefitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak a cvičeníčko: prsa: 10 serií tlaků jednoručkama na rovné lavici střídání váhy a počtu opakování, triceps: 5 serií zdvíhání jednuručky za hlavou, 5 serék kliků mezi lavičkama v superserii lehnou jednoručkou za halavou do mrtva biceps: 6 serií zvíhání jednoruček rúzné váhy a počty opakování poslední dvě serky v superserii s jednoručkou o koleno do mrtva máme za sebou ted papáme hovězí steak a ledový salát, kuuwa to je fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Pěkny Mílo,pěkny! Já jsem dnes maličko s nervama v píči...tak jsem sice dal nohy ale vím že jsem měl rezervy...nervy to je nejhorší průser v životě.To mi věřte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 To mi o nervech povídej, včera jsem byl down, dnes ráno přišla do práce kontrola na zajištěné osoby, a zárověň jsme tam měli dva drbany co chtěli ukrást navigaci s novýho faceliftu a v kufru ty mrdky měli ukradený světla taky s faceliftu(obyč halogeny) a nemohl jsem je ani pořádně praštit ty svině feťácký jak se tam furt ta kontrola motala. A co myslíte pánové byli po výslechu vyšetřovákem vesele puštěni, zasranej život... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Milo: to mi ani neřikej...otevirá se mi kudla v kapse!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 jj bohužel, dostali do kapsy sdělovačku a šli zase vesele dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Milane: to se ještě divim, že si na vás ty smažky nepodali stížnost za nelidské chování....jak se říká: za dobře idvedenou práci by měl být každej po zásluze potrestán aneb chyť drbana, nejlíp při činu s vercajkem v ruce a plnou igelitkou..,staň se papírovým čertem a vesele vypisuj lejstra, no a po vší tý práci je příjemnej pohled na to jak po sdělení drban s úsměvem na tváři odchází vyčíhnout další auťák co udělá - skurvená legislativa - jináč před hodkou docvičený záda a ramena - teď už jen blažená bolest svalstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kluci: já Vás obdivuju!!! Takhle pozdě cvičit jo? Vždyt tělo po celém dni se musi bránit ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Normálně cvičím po práci tj. okolo 16 hod, ale doma si to nechám na večír, od pondělka snad konečně do velký posilky a na tvrdo, teď to bylo jen šolichání. jj kibi je to vo ničem, to kdyby civilové věděli tak je sprominutím mrdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Milan: no to by je teda rozhodně... Roman: mne se večír vážně cvičí nejlíp, jeden čas jsem chodil ráno a to bylo pro mne "mrtvý" při cvičení jsem zíval...no děs Je to jen o zvyku a o denním režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja jsem si drive pohraval s myslenkou, ze bych jezdil cestou z prace (po 03h. rano) po 12 hodinovy sichte do nnstp BBC, ale pak jsem to vzdal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.