kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak to je pěkně v pr..... Každopádně to chce nic ve fázi RHB neuspěchat....fitko to není ale třebas už brzo zvádneš alespoň takový ty základní pohybový aktivity - plavat běhat jezdit na kole....skrátka se hejbat abys úplně "nezplesnivěl". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak jsem po dnešním kratším cvičení... Co se týče jidla tak třeba dnes jsem si dal po cvičení lososa a kupu vařené zeleniny s ostrym kečupem(trošku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 4 Davon- to je naprd ale spraví se to uvidíš, hlavně neuspěchat 4 Roman - kurňa a pak že je krize, tady lidi po cvičení jedí lososa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Davone: držím Ti palce a nekecám proběhneš mi v posilce hlavou jaky by to bylo kdybys mohl bouchat. P.S a děkuju že řešiš mé přílohy-psal mi Mišák SZ.Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Právě jsem si dal můj koktejl(protein+voda+malej banán+trošku mraženejch jahod od maminky) 4 Romča snad si se neurazil s tou krizí, taky jsem si koupil v makru rybu lisované filety v akci za 65kaček, dal je do páry a rozesraly se na malý kousky tak jsem je přidal do bílků a byly luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 čtu...všude samý jídlo a už mi kručí v břiše naštěstí na mne už mrká tuňák - tak nakrájim cibulku na drobno, špetka pepře a trošku ostrýho kečupu, pomýchám a hurá na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jaký používáš pečivo, tmavý? JInak tuňáka jsem měl moc rád u nás v Plusu byl v modrejch plechovkách za 16,90 luxus jako hrom lepší než nějaký rio mare, ale změnili dodavatele a maj prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mílo: já nejsem urážlivej! V pohodě.Vždyt vím jak to mysliš!!! Hele ted jsem Ti volal ale nebereš mobil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mílo: nejlepší tuňák co znám ...za 23,-Kč v Lidlu, tmavě modrá plechovka..maj ve vlastní šťávě a v oleji, fkt růžový libový kusy jináč bez pečiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Sakryš že by to byl on, zejtra vyrazím na obchůzku, sice Lidl nesnáším ale pro tuňáka všechno na světě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak dnes to řeknu Zdence at mi ho taky koupi-prubnu to.Ve vlastní štávě mě to moc nechutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 já Lidl taky nemusim, ale zrovna věci jako tuňák, zelenina a mléčný výrobky mi tam chutnaj a beru je.....jináč tam maj i tuňákový saláty kolem 40,-Kč asi 4 drzhy a taky výborný (hlavně mexio) Roman: já beru ve vlastní šťávě, ale prdnu do něj právě ten kečup cibulku a pepř a je to výborný...ale fakt doporučuju, určitě vám půjde po chuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Já právě z té konzervy dělal taky pomazánku: cibulku, plechovku či dvě jeden tvaroh, trošku hořčice, dia ketchup, sušená pažitka či petržel pokud je čerstvá o to líp, trošku lučiny linie, nebo másla Flora light a petelice je na světě... Editováno: 17. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Hezký téma Romane Taky se snažím něco dělat, moje velká záliba ja práce v lese... sice tam člověk nabere sílu, ale vyrýsovat svaly apod. jde hůř. Udělali jsme si s bráchou v garáži menší posilovnu: bench, jednoručky, ez tyč, hrazda, box. pytel, hruška a takový. Jelikož jsem ale skoro celý týden v Brně tak tam aspoň 2x/4 dny běhám a mám činky na pokoji, hrazdu... a pak cviky s vlastním tělem kliky a tak. Těd přemýšlím o nějakém bojovém sportu... Chválím téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Vítej do rodiny těch, kterým učarovalo železo... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 'Béda Čech':já děkuju! Díky za pochvalu protože to je největší odměna pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) TO Béďa: Béďo neblbni, však máme posilovnu na koleji Téma parádní Rome Editováno: 17. Duben 2009, autor: Farnell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Díky díky díky...jdu spát...dal jsem si vinko a jsem nějakej hotovej.Zitra mám volno a v neděli nástup na kozy.Tomáš B slíbil že přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak jsem trošku počet poslední témata a koukám že zase vyhrálo TO žrádlo taky po cvičení máte takovej ohromnej hlad?? jinak já jím cokoli....kdykoli..já vím..to správný jídlo je půlka cvičení... nijak se neomezuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Míro: plnej souhla, já po cvičení padám hlady na hubu a jim taky všechno snažim se pojíst nějaký ty bílkoviny a sacharidy, ale když mám chuť na nějaký ty vyloženě "nevhodný" dobroty, tak se neomezuju....nejsem příkladem co dodržuje zdravou výživu - tisíckrát radší budu dřít ve fitku do úmoru, ale od huby si ubírat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Dobré ránko cvičenci.Tak jak je v sobotu ráno? Snídám čokoládu a kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak jak chlapi??? Makali jste dnes nebo volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ahoj ráno byl rotoped na lačno, a jinak nic, chtěl jsem i večer ale nějak se mi nechtělo, celej den jsem měl absťák když forum nešlo, přítelkyně v práci mohl jsem celej den surfovat ale nešlo to , teď to musím dohonit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Mílo: taky mi bylo smutno já myslel že je finito a forumu je konec...ani bych se tomu snad nedivil. Já jsem si dal dneska pazoury a docela dobry.Potřeboval bych ale sparinga co by jel moje váhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.