Duben 17, 200916 r Tak to je pěkně v pr..... Každopádně to chce nic ve fázi RHB neuspěchat....fitko to není ale třebas už brzo zvádneš alespoň takový ty základní pohybový aktivity - plavat běhat jezdit na kole....skrátka se hejbat abys úplně "nezplesnivěl".
Duben 17, 200916 r Autor Tak jsem po dnešním kratším cvičení... Co se týče jidla tak třeba dnes jsem si dal po cvičení lososa a kupu vařené zeleniny s ostrym kečupem(trošku).
Duben 17, 200916 r 4 Davon- to je naprd ale spraví se to uvidíš, hlavně neuspěchat 4 Roman - kurňa a pak že je krize, tady lidi po cvičení jedí lososa
Duben 17, 200916 r Autor Davone: držím Ti palce a nekecám proběhneš mi v posilce hlavou jaky by to bylo kdybys mohl bouchat. P.S a děkuju že řešiš mé přílohy-psal mi Mišák SZ.Děkuju!
Duben 17, 200916 r Právě jsem si dal můj koktejl(protein+voda+malej banán+trošku mraženejch jahod od maminky) 4 Romča snad si se neurazil s tou krizí, taky jsem si koupil v makru rybu lisované filety v akci za 65kaček, dal je do páry a rozesraly se na malý kousky tak jsem je přidal do bílků a byly luxus
Duben 17, 200916 r čtu...všude samý jídlo a už mi kručí v břiše naštěstí na mne už mrká tuňák - tak nakrájim cibulku na drobno, špetka pepře a trošku ostrýho kečupu, pomýchám a hurá na to
Duben 17, 200916 r Jaký používáš pečivo, tmavý? JInak tuňáka jsem měl moc rád u nás v Plusu byl v modrejch plechovkách za 16,90 luxus jako hrom lepší než nějaký rio mare, ale změnili dodavatele a maj prd...
Duben 17, 200916 r Autor Mílo: já nejsem urážlivej! V pohodě.Vždyt vím jak to mysliš!!! Hele ted jsem Ti volal ale nebereš mobil!
Duben 17, 200916 r Mílo: nejlepší tuňák co znám ...za 23,-Kč v Lidlu, tmavě modrá plechovka..maj ve vlastní šťávě a v oleji, fkt růžový libový kusy jináč bez pečiva
Duben 17, 200916 r Sakryš že by to byl on, zejtra vyrazím na obchůzku, sice Lidl nesnáším ale pro tuňáka všechno na světě...
Duben 17, 200916 r Autor Tak dnes to řeknu Zdence at mi ho taky koupi-prubnu to.Ve vlastní štávě mě to moc nechutná
Duben 17, 200916 r já Lidl taky nemusim, ale zrovna věci jako tuňák, zelenina a mléčný výrobky mi tam chutnaj a beru je.....jináč tam maj i tuňákový saláty kolem 40,-Kč asi 4 drzhy a taky výborný (hlavně mexio) Roman: já beru ve vlastní šťávě, ale prdnu do něj právě ten kečup cibulku a pepř a je to výborný...ale fakt doporučuju, určitě vám půjde po chuti
Duben 17, 200916 r Já právě z té konzervy dělal taky pomazánku: cibulku, plechovku či dvě jeden tvaroh, trošku hořčice, dia ketchup, sušená pažitka či petržel pokud je čerstvá o to líp, trošku lučiny linie, nebo másla Flora light a petelice je na světě... Upraveno Duben 17, 200916 r od Miles
Duben 17, 200916 r Hezký téma Romane Taky se snažím něco dělat, moje velká záliba ja práce v lese... sice tam člověk nabere sílu, ale vyrýsovat svaly apod. jde hůř. Udělali jsme si s bráchou v garáži menší posilovnu: bench, jednoručky, ez tyč, hrazda, box. pytel, hruška a takový. Jelikož jsem ale skoro celý týden v Brně tak tam aspoň 2x/4 dny běhám a mám činky na pokoji, hrazdu... a pak cviky s vlastním tělem kliky a tak. Těd přemýšlím o nějakém bojovém sportu... Chválím téma
Duben 17, 200916 r Autor 'Béda Čech':já děkuju! Díky za pochvalu protože to je největší odměna pro mě
Duben 17, 200916 r TO Béďa: Béďo neblbni, však máme posilovnu na koleji Téma parádní Rome Upraveno Duben 17, 200916 r od Farnell
Duben 17, 200916 r Autor Díky díky díky...jdu spát...dal jsem si vinko a jsem nějakej hotovej.Zitra mám volno a v neděli nástup na kozy.Tomáš B slíbil že přijede
Duben 17, 200916 r tak jsem trošku počet poslední témata a koukám že zase vyhrálo TO žrádlo taky po cvičení máte takovej ohromnej hlad?? jinak já jím cokoli....kdykoli..já vím..to správný jídlo je půlka cvičení... nijak se neomezuju...
Duben 17, 200916 r Míro: plnej souhla, já po cvičení padám hlady na hubu a jim taky všechno snažim se pojíst nějaký ty bílkoviny a sacharidy, ale když mám chuť na nějaký ty vyloženě "nevhodný" dobroty, tak se neomezuju....nejsem příkladem co dodržuje zdravou výživu - tisíckrát radší budu dřít ve fitku do úmoru, ale od huby si ubírat nebudu
Duben 18, 200916 r Ahoj ráno byl rotoped na lačno, a jinak nic, chtěl jsem i večer ale nějak se mi nechtělo, celej den jsem měl absťák když forum nešlo, přítelkyně v práci mohl jsem celej den surfovat ale nešlo to , teď to musím dohonit...
Duben 18, 200916 r Autor Mílo: taky mi bylo smutno já myslel že je finito a forumu je konec...ani bych se tomu snad nedivil. Já jsem si dal dneska pazoury a docela dobry.Potřeboval bych ale sparinga co by jel moje váhy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.