Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Já vím , jen tam nedáváme smetanu, ale bílý jogurt- dieta vždy a všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 pěkný večer ve fitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Béda Čech: ahoj chlape! Jaký byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj Romane... no pracovní, ani jsem nestihl odjet do školy...takže ráno A u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ted se pomaličku do toho cvičení dostávám a už 14 dni chodím pravidelně.Měl jsem dlouho problémy s ramenem a nemohl jsem ho zatěžovat. Jinak dobry.Začala zahrádka-trávník,hnojení a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) já se nechci vymlouvat...ale když přijdu doma z lesa tak je buď tma nebo jsem po celym dnu utahnej... Edit: hlavně že rameno se uklidnilo Editováno: 19. Duben 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Já Ti věřím.Taky kolikrát přijedu z delší cesta a nemám chut ani na jidlo natož na cvičení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Na jídlo chuť mám Hele jdu spát, ráno musím do Brna... Dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobrou noc a opatrně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak jsem si teď objednal toto: Rekapitulace objednávky Výrobek Dostupnost Cena DPH Cena bez DPH Množství Celkem L-CARNITIN 25 000 mg FITNESS + 1 x L-CARNITIN 25 000 mg FITNESS ZDARMA! SPORT WAVE skladem 425.00 Kč 9% 389.90 Kč 1 425.00 Kč Psyllium 100 g MILOTA 2 dny 44.00 Kč 9% 40.40 Kč 1 44.00 Kč Psyllium ASP přírodní vláknina 250 g ASP CZECH S.R.O. 2 dny 106.00 Kč 9% 97.20 Kč 1 106.00 Kč Psyllium indická rozpustná vláknina 200g Dr.Popov DR.POPOV 2 dny 99.00 Kč 9% 90.80 Kč 1 99.00 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tome: Ty bejku! Neni toho nějak moc? Jinak po tom Carnitinu se budeš potit jako hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Romane, čeho je moc? Moc jako že drahý nebo moc jako že jsem toho objednal hodně? Tu vlákninu jsem vzal více různých abych omrknul jaká která je a kterou kupovat a carnitin, ten na hubnutí. Včak chci něco zhubnout, jak jsi říkal, budu pohyblivější Vláknina neuškodí, má to nula kalorií, pročistí střeva a zaplácne žaludek. Editováno: 19. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jako že to je hodně přípravku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Carnitin je super jen já jedu na nejsilnějším 60 000mg a na kole ze mě doslova chčije ale o to u mě jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak doufám, že půjdou kila pěkně dolů Funguje ti to? Jdu čučet na telku a spát. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 lehce jo, jsem na -22kg 1 týden v měsici vynechávám a neberu to na pročištění a pak zase, pry je to tak dobré (nechám to koňovi co je dobré a co ne) jinak pravidelně každý den + 2h. pobybu (kolo, nebo posilka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 NO BADYS!! Gratuluju, jelikoz toto je jiz na povazenou! Ja taky sletl 18 kg, ale udrzet to, to neni prdel, kor kdyz ti neco prekazi hybaci plany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj kluci.Dneska jsem zase línej jako svině. Míro: nejdem dnes bouchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj chlapi já zase nabuzenej na cvičení v práci to stálo za prd tak v 19.00hodin nabíhám na prsa a ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj Mílo.Doma nebo ve fitu? Mě bylo hlava jako střep a dnes to přenechávám mladším...zitra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Doma, sparing opět nejde, ale za chvíli nebudu mít doma co na ty jednoručky dát , musím po výplatě přikůpit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zdravíčko pánové, tak jak je kdo aktivní...čtu že Roman je Off, Mílu trénink čeká ...já už úspěšně odcvičil, první 15km brusle a pak sem naběh na kozy a tricák a teď už se budu jen válet a asi sežeru co uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mě připadá že jsem poslední dobou pořád OFF.Potřeboval bych nad sebou nějakou kozatou a štíhlou pani...co by mě motivovala k výkonum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Aby se ti ale Romane neodkrvovaly svaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dnes snídaně: ovesná kaše Emco plus odměrka proteinu svačina : hovězí steak 4ks rýž chlebů oběd : kuřecí s těstovinou předcvič sváča: kuřecí a brambor po cvičení: ještě nevím dle toho jak mi to pujde před spaním : tvaroh můj kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.