Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 4 Badys gratuluju , na fotce jsem měl okolo 95-98 kilo, dnes ráno 117,8,-kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Divejte se na chvistka...fotka z tabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Badys: klobouk dolů.Vážim si takových lidi co se nevzdávaji a makaji na sobě.Mezi náma je to z 60% o životosprávě a o jidle.Znám spoustu lidi co jsou pohodlny a nemaji zájem shodit nějaké to kilo navic což je smutny.U chlapu mě to moc nevadi ale když žena neboli holka ve 20 letech váží 80kg a nedělá se sebou nic...nemám pak slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Divejte se na chvistka...fotka z tabla Dobrej základ Míšo. Na tom by se dalo pracovat... to nemyslím tu kovadlinu jo? Editováno: 2. Duben 2009, autor: Davon necituj fotky Rosto!!! Kruci pisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Mišo: potřebuješ se trošku obalit a pak to vyrysovat.Jak píše Rostik: základ je velmi slušnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Badys: klobouk dolů.Vážim si takových lidi co se nevzdávaji a makaji na sobě.Mezi náma je to z 60% o životosprávě a o jidle.Znám spoustu lidi co jsou pohodlny a nemaji zájem shodit nějaké to kilo navic což je smutny.U chlapu mě to moc nevadi ale když žena neboli holka ve 20 letech váží 80kg a nedělá se sebou nic...nemám pak slov. Já jsem taky jako prase viď Romane? Břicho jak kráva ale prostě už ten metabolismus tu není a nechci se omezovat na jídle a pivě. To teda fakt NE. Editováno: 2. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 hosi to sooo svale teda...... no vy svaly a ja caary :smich: no romco zivotosprava je dost dulezitaaa,ale zjistil jsem jak jdu na jedno obcerstveni do mekdonalada je to aaamen.... zitra opet vyrazim na kolo obcas dam sedy lehy,dneska byla behacka ... takze neco malo delam ale ne a ne ty speky na brichu shodit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jj základ gut ty máš tělo ja nevyužitý proteiny dejme to dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) A vidíte to moje břicho ?? Ale žiju zdravě a už jsem starší pán..... Editováno: 10. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já tvrdím že to je prostě ŽIVOTNÍ STYL.Je fakt že někdy se vrátim ze služební cesty a jsem tak vyřízenej že to prostě nejde a nebo se dopoledne nedostanu k jidlu...i když v poslední době je větší klideček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No Romane,myslim,ze jsi zalozil pekny tema...Teda aspon me se libi.. A abych taky neco prisadil.... Taky chodim cvicit,tak 2-3x tydne..Drive i 4 treninky tydne,ale to byly trosku jiny casy..Nejak jsem si na to zvykl a bavi me to..Nedokazu bez toho byt a chci nejak vypadat. Co se tyce techniky,mate pravdu,je to hrozna alchymie a podle myho je to zaklad. Reci stylu 'tahej jak tahej', s tema urcite nesouhlasim..Navic kdyz clovek zveda nejaky vahy.. Kdyz clovek prijde do posilovny a chce,aby to k necemu bylo je STRASNE dulezity,aby mel techniku a tu nasledne vypilovaval od nizsich vah a postupne pridaval,jinak je to o pruser.. Ja osobne jsem zvyklej tahat vahy a bez tech podle myho neni ani poradnej trening..Je sice fakt,ze se to mozna ve stari nekde ukaze,ale holt tak to mam..A zatim mi to nikdo nevymluvi... A jak jste mluvili o Benchi a "magicky" 100kg hranici...Z vlastni zkusenosti vim,ze se pres tuhle vahu nedostane tak 50% lidi,co cvici...a pres 150kg dalsich 50% z nich...Ja se naucil za ta leta co cvicim,ze se da natrenovat strasne moc,kolikrat to,co by do sebe clovek opravdu nerekl.. Taky dneska malokdo vi,nebo to dela,ze by cvicil cely telo..je spousta tech,co honej hlavne ruce a hrudnik,ale treba ani nebencujou spravne a na nohy kaslou uplne..Pritom nevi,ze v nohach je obrovksej stimul pro rust celyho tela..Navic je treba cvicit vsechno a jedno souvisi s druhym a pokud se tak nedeje,telo vzdy nekde trpi..... No,nejak jsem se rozjel..Necham taky neco na pozdejsi diskusi... Jo a Badyno, pekne,drzim palce,at Ti to vydrzi!!Tohle se ceni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To je fakt, co mě hodili do kanclu a sedím za PC celej den, žádnej pohyb jen k tiskárně a do kuchyňky pro další kafe, tak to stojí za starou belu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak čo už makáte Roman :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Člověče Martyp povídej mým nohám po těžkých dřepech, že je to základ a že příště musí znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 wrccko tys tu chyběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Martyp: děkuju moc za Tvou reakci.Kluci z OII už mi to pochválili po skypu že by to téma mohlo mít "budoucnost". Já řikám něco podobného...do fitka přijde hodně lidiček ale málo kdo vydrží...každý myslí že zvedne čínku a zitra bude mít svaly jako Arnold.Je to prostě běh na dlouhou trat a dlouhodobá záležitost...ale když to má vymakáno poctivě tak i když tři měsice necvičí tak mu to nespadne...maximálně klesne ve fitku na váhách ale je to otázka 14 dnů...tělo je zázračnej tvor které se dokáže rychle zregenerovat a dát se dokupy. Doufám že bude vic lidiček co sem napíšou. Jinak Badys: musel jsem to Tvoje povidání číst třikrát! Fakt super přístup.Držím palce chlape! Vydrž to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 wrccko tys tu chyběl Roman ma zavolal, dnes mám dobrú náladu, lebo bolo super počasie, tak že si môžem zamakať tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ŕosto: nohy dřu jako bejk ale moc mě nejdou. ja bicyklujem na nohy do kopca, nie len rovinky ... ale tak v posilke sú na to stroje no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Člověče Martyp povídej mým nohám po těžkých dřepech, že je to základ a že příště musí znova Jj je to mazec... ale je to hec a motor,co cloveka zene kupredu..Maxima,nebo tezke serie po 2-3 opakovanich,to je neco.... Jestli to nebude zvykem z Liftu.. Romane,nemas za co..Myslim,ze tohle tema ma budoucnost.. Jo a na nohy,je zaklad drep..Ale ne nejakej mrzak,ale poradnej hlubokej drep..A mrtvej tah tomu jeste pomuze.. Michal K.: Michale,jak rikaj kluci..Zaklad dobrej,ale jestli chces mit silu,chce to nabrat-jist...Hooodne jist.. I kdyz fakt je ten,ze nekdo kdo chce nabrat ma bohuzel takovej metabolismus,ze mu to spaluje az moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Sakryš tak jste mně všichni nalákali, že si zejtra pujdu zacvičit, sice v sobotu budu stát jako blb celej den a hlídat prvního muže světa ze vzdálenosti několika kilometrů, ale to nevadí jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Miles: děláš ochrranku nebo něco podobného.Kurwa hoši!...kdyby byl někdo z Hradce Králové tak bych s někym začal jiné tréninky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Police Czech republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jaa silu maam, to bych nerek, ze ne, ale proste jak rika Roman, nemuzu se obalit. Spaluje mi to dost rychle no. Merim asi 176cm a vazim 75kg. Chtel bych tech 80. Je pravda, ze nohy jsem vzdal, ty mam proste hubene od narozeni a nechcou pribrat, cvicil jsem je dva roky a zadny vysledek skoro . asi zacnu zase, ale desne me nebavi, ikdyz vim, ze kdo necvici hohy=neroste. Ale sam se k tomu nedokopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Je fakt jinej sparing aspoň občas muže přinést něco novýho, ještě lepší je kdyžje trošku lepší, mně to vždycky zase trošku nakoplo Editováno: 2. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jinak Badys: musel jsem to Tvoje povidání číst třikrát! Fakt super přístup.Držím palce chlape! Vydrž to!!! No tak snad jsem to napsal srozumitelně né jasan, díky pánové za reakce potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.