Květen 5, 200916 r Autor Tome: s tou kolegyni nesouhlasim! Tys nejel žádny váhy a to ROZHODNĚ neni tim.Navic jsi to dělal dobře.
Květen 5, 200916 r Béda: Tak to nemáme daleko od sebe, 30km max Kolik jsi zvedal Tomáši? Já třeba pokud trénuju lýtka, tak první den po cvičení OK, ale druhý den nevyjdu z domu bez berlí. Upraveno Květen 5, 200916 r od Jayson
Květen 5, 200916 r Tome: s tou kolegyni nesouhlasim! Tys nejel žádny váhy a to ROZHODNĚ neni tim.Navic jsi to dělal dobře. Romane, nedělal, snažil jsem se jet s rukama dolů co to šlo, a to se nemá. Ukazovala mi jak bych to měl správně dělat. Ona se i tak nějak točí kolem profi sportu. Já se chtěl protáhnout a rozpohybovat. No a na to prej mám jet jen se symbolickou zátěží ze začátku a dělat co nejvíce opakování. A hlavně jsem dělal něco co jsi mi ani nenaordinoval, jsem blbej...
Květen 5, 200916 r To je pravda, ty svaly se musejí připravit na to, že dostanou čočku a budou ve stresu. Tak hlavně se uzdrav a doufám, že to neni nic vážnýho
Květen 5, 200916 r tak to si vůbec za vinu nedávej, protože jsi mi neřekl, abych to dělal a já se toho ujal z vlastní a hloupé iniciativy. Viděl jsem to u tebe a myslel jsem si, že je to dobrej nápad se takhle protáhnout. Jinak mně taky nepotěšila, když mi řekla, že na hubnutí musím mít určitý tep po dobu minimálně 20min a nemá smysl jet na sílu(váhu), ale spíše menší zátěž a větší rychlost pohybu a hlavně co nejvíce opakování. BTW: jak jsem si tuhle koupil ten L-carnitin, tak včera jsem si přivezl z Prahy asi 0,5kg čistého L-carnitinu. Kolega byl v nejmenované firmě, která ho vyrábí na servisu a dotáhl toho asi 2kg Mně to teda bylo blbý si říct, raději jsem si ho koupil, i když to je zrovna jedna z firem, která by mohla sloužit jako výstavní síň našich produktů Jinde kupují jen to co není v našem sortimentu a nikdo jinej si tam proti nám ani neškrtne. Takže carnitinu mám teď 3 prdele.
Květen 5, 200916 r To je pravda, ty svaly se musejí připravit na to, že dostanou čočku a budou ve stresu.Tak hlavně se uzdrav a doufám, že to neni nic vážnýho díky, budu se snažit. Jediný, co mi uleví je horká voda ve sprše, to je super. Ale jak to vychladne, tak je to utrpení.
Květen 6, 200916 r Se máš, že máš tolik Carnitinu, já jsem momentálně na finančním suchu a nemůžu si dovolit ani multivitamín Jinak Carnitin by sis měl dávat třeba na běh, spinning a takový aktivity kdy se potíš, v posilce to nemá asi moc smysl. Dle mého názoru jo
Květen 6, 200916 r Autor Dneska jsem si kluci pořádně máknul stehna a je mi fajn.Pěkně jsem je zničil.Konečně!!!
Květen 6, 200916 r Dneska jsem si kluci pořádně máknul stehna a je mi fajn.Pěkně jsem je zničil.Konečně!!! ale jak si se potom nadlábnul už nenapíšeš co...sportovče
Květen 6, 200916 r Autor Já jsem chodil s ramenem na rehábko cca dva měsice a díkyBohu to pomohlo i bez operace.
Květen 6, 200916 r Tome: to už je vážný! Dojdi si někam ne? a kam myslíš? Jestli mluvíš o doktorech, tak tam mně nikdo nedostane, to bych musel už chcípat.
Květen 6, 200916 r Autor Rehabilitace.Osobní zkušenosti mám ve Staré nemocnici jak je všesportovní stadion v Malšovicích.
Květen 7, 200916 r Rehabilitace no...to je bud ano nebo ne. Dojdi si k nějakýmu sportovnímu doktorovy, jsou to většinou špičky, ale zase je možné že po tobě budou chtít nějaké cashe Ale k jakýmu konkrétnímu ti bohužel říct nemůžu..
Květen 7, 200916 r Možná mě ukamenujete...ale,na bench sám moc nejezdím a nejvíc mě dostanou týpci,co sotva dolezou do fitka,už se derou na lavici a prakticky to tam okupují celej čas A docela sem alergickej,když někoho neznám a on na mě vyvalí Čau,jak se daří...kolik zvedáš na bench? K tomu L-Carnitinu,každé tělo si ho produkuje,pokud mu dodáš navíc ok,ale přebytky se bez užitku stejně vyloučí ven
Květen 7, 200916 r Autor Benč je ale základní cvik stejně jako jsou dřepy a cvičení s vlastní váhou-kliky,přitahy na hrazdě a tak...
Květen 7, 200916 r Benč je ale základní cvik stejně jako jsou dřepy a cvičení s vlastní váhou-kliky,přitahy na hrazdě a tak... To souhlasím. já spíš myslel to, že to není jediné místo v celém fitku pro ty,co maj nožičky jako párátka
Květen 7, 200916 r Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd...
Květen 7, 200916 r Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd... Fotka by to asi vyřešila co? Milane.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.