Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tome: s tou kolegyni nesouhlasim! Tys nejel žádny váhy a to ROZHODNĚ neni tim.Navic jsi to dělal dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Béda: Tak to nemáme daleko od sebe, 30km max Kolik jsi zvedal Tomáši? Já třeba pokud trénuju lýtka, tak první den po cvičení OK, ale druhý den nevyjdu z domu bez berlí. Editováno: 5. Květen 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tome: s tou kolegyni nesouhlasim! Tys nejel žádny váhy a to ROZHODNĚ neni tim.Navic jsi to dělal dobře. Romane, nedělal, snažil jsem se jet s rukama dolů co to šlo, a to se nemá. Ukazovala mi jak bych to měl správně dělat. Ona se i tak nějak točí kolem profi sportu. Já se chtěl protáhnout a rozpohybovat. No a na to prej mám jet jen se symbolickou zátěží ze začátku a dělat co nejvíce opakování. A hlavně jsem dělal něco co jsi mi ani nenaordinoval, jsem blbej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je pravda, ty svaly se musejí připravit na to, že dostanou čočku a budou ve stresu. Tak hlavně se uzdrav a doufám, že to neni nic vážnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Každopádně mě to štve Tome.Dávám si to tak trochu za vinu sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak to si vůbec za vinu nedávej, protože jsi mi neřekl, abych to dělal a já se toho ujal z vlastní a hloupé iniciativy. Viděl jsem to u tebe a myslel jsem si, že je to dobrej nápad se takhle protáhnout. Jinak mně taky nepotěšila, když mi řekla, že na hubnutí musím mít určitý tep po dobu minimálně 20min a nemá smysl jet na sílu(váhu), ale spíše menší zátěž a větší rychlost pohybu a hlavně co nejvíce opakování. BTW: jak jsem si tuhle koupil ten L-carnitin, tak včera jsem si přivezl z Prahy asi 0,5kg čistého L-carnitinu. Kolega byl v nejmenované firmě, která ho vyrábí na servisu a dotáhl toho asi 2kg Mně to teda bylo blbý si říct, raději jsem si ho koupil, i když to je zrovna jedna z firem, která by mohla sloužit jako výstavní síň našich produktů Jinde kupují jen to co není v našem sortimentu a nikdo jinej si tam proti nám ani neškrtne. Takže carnitinu mám teď 3 prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je pravda, ty svaly se musejí připravit na to, že dostanou čočku a budou ve stresu.Tak hlavně se uzdrav a doufám, že to neni nic vážnýho díky, budu se snažit. Jediný, co mi uleví je horká voda ve sprše, to je super. Ale jak to vychladne, tak je to utrpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Se máš, že máš tolik Carnitinu, já jsem momentálně na finančním suchu a nemůžu si dovolit ani multivitamín Jinak Carnitin by sis měl dávat třeba na běh, spinning a takový aktivity kdy se potíš, v posilce to nemá asi moc smysl. Dle mého názoru jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska jsem si kluci pořádně máknul stehna a je mi fajn.Pěkně jsem je zničil.Konečně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a já mám záda setrvaly stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tome: to už je vážný! Dojdi si někam ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska jsem si kluci pořádně máknul stehna a je mi fajn.Pěkně jsem je zničil.Konečně!!! ale jak si se potom nadlábnul už nenapíšeš co...sportovče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tome: to už je vážný! Dojdi si někam ne? a kam radíš..jen ne k doktorovi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Já jsem chodil s ramenem na rehábko cca dva měsice a díkyBohu to pomohlo i bez operace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tome: to už je vážný! Dojdi si někam ne? a kam myslíš? Jestli mluvíš o doktorech, tak tam mně nikdo nedostane, to bych musel už chcípat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Rehabilitace.Osobní zkušenosti mám ve Staré nemocnici jak je všesportovní stadion v Malšovicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Rehabilitace no...to je bud ano nebo ne. Dojdi si k nějakýmu sportovnímu doktorovy, jsou to většinou špičky, ale zase je možné že po tobě budou chtít nějaké cashe Ale k jakýmu konkrétnímu ti bohužel říct nemůžu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Možná mě ukamenujete...ale,na bench sám moc nejezdím a nejvíc mě dostanou týpci,co sotva dolezou do fitka,už se derou na lavici a prakticky to tam okupují celej čas A docela sem alergickej,když někoho neznám a on na mě vyvalí Čau,jak se daří...kolik zvedáš na bench? K tomu L-Carnitinu,každé tělo si ho produkuje,pokud mu dodáš navíc ok,ale přebytky se bez užitku stejně vyloučí ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Benč je ale základní cvik stejně jako jsou dřepy a cvičení s vlastní váhou-kliky,přitahy na hrazdě a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Benč je ale základní cvik stejně jako jsou dřepy a cvičení s vlastní váhou-kliky,přitahy na hrazdě a tak... To souhlasím. já spíš myslel to, že to není jediné místo v celém fitku pro ty,co maj nožičky jako párátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jedu se před hokejem protáhnout...snad mě nezavalí činka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 taky bych rád, ale má tam postele návštěva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd... Fotka by to asi vyřešila co? Milane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nehce se odhalit kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.