Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd... Tak cvičit sem začal před 7 lety na gymplu v Olomouci,to bylo parádní,ptž sem měl za sparing partnera kamaráda spolubydlícího spolužáka. Tenkrát se nic nemuselo řešit,škola šla tak trocha bokem,takže to bylo o kamarádech,slečnách a sportování To sem býval ve fitku tak 3x,4x do týdne. Když bylo nějaké špatné období,tak sme se s kamarádem "donutili" tam zajít. Taky se chodilo plavat a běhat. A teď? To sem čtvrtým rokem v Praze na vysoké a přivydělávám si při studiu. Času už rozhodně není tolik jak dříve,takže se to musí využívat efektivně. Poslední dobou převládá běhání,ptž roztáhnout se,zaběhat,protáhnout,osprchovat,to je časově nejideálnější. Do fitka chodím s kamarádem tehdy,když se nám skloubí volnej čas,poslední dobou to je tak 2x do týdne. Bez sparing partnera je to aspoň pro mě dost na prd. Dřív sem cvičil podle přesného plánu,teď se k němu chci zas vrátit,hned jak zkouškové bude za mnou Míry můžu dodat později,jestli máš zájem Hmotu mám,takže tvarovat,tvarovat,rýsovat... No jééé Jinak doma cvičím s vlastní vahou,plus hrazda,švihadlo,činka.. Jak to dáváte vy? Všichni pracujete? Musíte se po práci moc přemáhat? V kolektivu je síla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Diky za super popis,vitej v tematu nadšenců, jj všichni makáme jak mourovatí, po práci cvičit občas se nechce to je jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nehce se odhalit kluk Nějakej rituál pro nováčky? No,teď není čím se chlubit,navíc zrcadlovka zůstala v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nemyslel jsem fyzicky, stačil nám tvůj výše uvedený popis, nejsme tu homoklády neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To sem si oddychl Fitko je fajn,pro mě má jen pár "chybek". Chodíváme třeba hrát squash a tam mi teda fitko moc nepomůže, běh je tady lepší, pro zvýšení rychlosti Ale je super vidět,že to tady není jen samej šofér tuner "prdelovolanťák" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 taky bych rád, ale má tam postele návštěva [/quo čoveče, to u není návštěva, ale spolubydla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Juchuuuu, tak dneska pujdu zase po dlouhy dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj Homiku.Po jak dlouhé době době půjdeš protáhnout tělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Myslim, ze tak po 3 tydnech, fakt jsem si to nemohl dovolit predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak ted se tomu nedivim po tom všem cos napsal v hospodě kde a za jakých podmínek studuješ.Každopádně klobouk dolu.Navic to děláš v cizim jazyce. Ke cvičení se vrátiš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Diky, tu skolu jsem chtel uz od 7. tridy na zakladce, tak ji mam mit ted Hele, ale povim ti, ze na sobe uplne pozoruju takovy ty lepsi uvolneny pocity, kdyz chodim cvicit, ted jsem jako vic takovej nasiraci, kdyz necvicim, jak se telo nezbavuje tech latek hnusnejch, fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 To Ti věřím protože jde o vnitřní psychickou pohodu a měl by to zkusit každý.Nechápu jak někdo třeba vůbec nesportuje.Já bych musel minimálně dvakrát týdně něco vymyšlet jinak bych asi shnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jo, ono se to nezda, ale je to fakt droga U nas je to jinak, otec ma jako drogu manualni praci a my vsichni kolem to schytame taky vzdycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Včera jsem si dal záda a maličko jsem blbě hnul s krkem...ted docela bolest a musim to protáhnout Přitom jsem se pořádně rozcvičil a stejně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a z toho plyne Romane poučení...NELEZ DO FITKA ANEB SPOTREM K TRVALÉ INVALIDITĚ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak takhle to nemužeš brát! Já dnes rozhejbu...aspon v to doufám.Dnes chceme na kolečkovy brusle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A TO BUDOU ZASE KOLENA V ČUDU...:-) DOUFÁM, ŽE MÁŠ CHRÁNIČE....ENERGETIKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marku: já pojedu na kole a mladej s mladou budou mít brusle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Takže Ty se povezeš a oni budou makat na bruslích...jo umíš si to vybrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jo Roman sedne na koleso a mladej s mladou ho budou tlacit pred sebou na bruslich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Danečku,Danečku...kdybys věděl jak mě bolí prdel!!! Dnes jsme vyjeli s rodinkou na kolech a mám za sebou 20km.Pakárna.Mám pocit že mě někdo kopal do zadku dvě hodiny v kuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 20 km neni nic velkeho, to je da se rici normalni projizdka, my sli dnes s kocarkem, i v terenu lesem a mam peso cca 9km, zastavka na pivko, potom na zelenou, proste hezkej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jo,to věřim.Já jsem si otočil pár sms s Luke288 a ten mi napsal že se chystá na kolo v neděli a že nesleze z kola dokud tam nebude namotáno 100km.Tomu řikám MASAKR!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 psal jsem v sobotu a v neděli, takže 50+50km. zejtra jedu s kámošem na Kluka (jeden místní kopec) a v neděli s mladou jen tak lehce. romčo prdel si zvykne, věř mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A pokud si nezvykne, zvykne si to sedlo na tvoji prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.