diddi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahojte.Chci přezout na letní a praskly mi všechny vymezovací kroužky na alu. Myslel jsem, že jsou zničené a vyhodil jsem je, že si koupím nové. Teď jsem ale zjistil, že kus stojí 130,- kč.To je šílenství. napadlo mě, že by mi je kolega vysoustružil.Nevíte přesný rozměr? Kola jsou 15 BSA MANIK 291 http://www.autokseft.cz/p-53112/BSA-291-Ma...5x100-ET37.html Díky moc,rád bych dneska přezul-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahojte.Chci přezout na letní a praskly mi všechny vymezovací kroužky na alu. Myslel jsem, že jsou zničené a vyhodil jsem je, že si koupím nové. Teď jsem ale zjistil, že kus stojí 130,- kč.To je šílenství. napadlo mě, že by mi je kolega vysoustružil.Nevíte přesný rozměr? Kola jsou 15 BSA MANIK 291http://www.autokseft.cz/p-53112/BSA-291-Ma...5x100-ET37.html Díky moc,rád bych dneska přezul-)) Kdyby ti je soustružil za dobrou cenu a byla by možnost asi bych si je taky vzal. 600 za 4 se mi taky moc dávat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 .Viki - potřebuješ kroužek s vnitřním průměrem 57,1 .Vnější zjistíš změřením středový díry ráfku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak tak, ale i když byly prasklý tak si je mohl použít(teda pokud se nerozpadli uplně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak tak, ale i když byly prasklý tak si je mohl použít(teda pokud se nerozpadli uplně) No jo -pozdě.Jednou jsem jel bez nich a byl to hnus, tak jsem myslel, že by to bylo stejné,dík.Vnější by měl být 60,1.Tak to přeměřím. 500,- za to nedám.Už si to někdo z vás vyráběl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jak to děláte aby jste je mohli sundat? dáváte pod ně vazelínu? Loni na jaře jsem je tam dal a v zimě jsem zjsitil že nejdou dolů, ale musel jsem je sundat kvůli zimákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 vazelina je vpoho, nebo prostě pak kudlou nebo něčim odloupnout.. taky právě řešení je říznout je, učel tak splněj a jdou sundávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.