delsy Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 Ahojte, mohli by ste mi poradit nejake kvalitne a cenovo primerane letne pnemuatiky na fabiu rozmer 185 60 R14 82T .... neviem ci sa mam radit nejakym testami, ktore najdem aj na internete... vobec sa v tom nevyznam , tak napisete mi vase rady a znacky s ktorymi mate dobre skusenosti a co zdaleka obchadzat? zimne som kupovala sava eskimo - podla odporucani niektorych ludi na nete. Zaroven by vedel niekto poradit kde v Kosiciach je mozne kupit plechove disky, ale mam na mysli pouzite v dobrom stave. Citovat
amigo Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 ja som kupil dunlop sport 1 u firmy pneucom a stali asi 34 euro. rozmer 185-60-14 mozem doporucit. nakupuj cez net dovoz je zdarma vyhni sa normalnemu obchodu tam chcu za kus strasne peniaze. Citovat
delsy Vloženo 4. Duben 2009 Autor Vloženo 4. Duben 2009 v predoslom prispevku som sa pomylila - zle som klikla, nechcela som citovat ano, cez internet som kupovala aj zimne, takze neplanujem normalne v obchode...dakujem za reakciu , som zvedava co napisu ostatni Citovat
amigo Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 nech sa ti dari aj v aute aj tu na fore ked si tu nova ! vytaj ! Citovat
Maverick Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 Netusim, jake mate ceny v SK, ale kdyz koupis napr. Dunlop SP Sport 01, Bridgestone Turanza ER300, Continental PremiumContact 2 nebo Pirelli P6, neudelas chybu. Citovat
delsy Vloženo 4. Duben 2009 Autor Vloženo 4. Duben 2009 nech sa ti dari aj v aute aj tu na fore ked si tu nova ! vytaj ! dakujem, vitam a vela nepytam Citovat
bibso Vloženo 14. Duben 2009 Vloženo 14. Duben 2009 tie najlacnejsie ci uz pneumatiky alebo disky a k tomu nove su na tejto stranke a dovoz je zdarma najlacnejsie pneumatiky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.