Helmic Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Zdravim bouchá my zadní náprava tak sem ji omrknul a zjistil, že jsou vymačkane misky pružin až na plech. Tak se chci zeptat co vše potřebuji na výměnu. Je my jasné že stahováky na pružiny, ale jak vyndat ty misky. Díky Octavia combi 1,9tdi r.v2002 Editováno: 4. Duben 2009, autor: Helmic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 na sundání zadních pružin nepotřebuješ žádný stahováky, jaks nato přišel?? stačej ti dvě šestnáctky(klíče) povolíš spodní uložení tlumiče, vyhneš nápravu dolu a vyndáš pero, vyměníš gumu a vrátíš zpátky, jde to i sundat na obou stranách najednou(víc ti spadne dolu) ani nemusíš sudávat kola.. odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Aha no ja myslel abych nemusel rozebirat tlumič tak že stahnu péro a vyndám ho, ale takhle by to taky šlo . Jsem z České Lípy . A ta guma je tam jak uchycená? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pokud máš předokolku tak je pružina mimo tlumič a jestli 4x4 tak tam je to snad jako na předku a tam stahováky potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 mám zato že i čtyřkola má zadní zlumič mimo pružinu a kdyby mě 4x4 tak to snad napíše guma je prostě jen nasazená na perku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak máš pravdu, je to podobný jako na klasice, takže jen povolit tlumiče a vyvěsit nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.