Shaarky Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Všiml jsem si toho docela nedávno a zatím jsem zkoumáním na ostatním O II face zjistil, že se to v podobných tvarech vyskytuje také... co to proboha je ??? Tušíte někdo ? Vada z výroby nebo standartní "díry" ve světlech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Taky jsem si toho všiml, že to tam mám, asi jak se dělá odlitek toho plastu, těžko říci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Vetsinou se vtok plastu tzv. spicka dela tam kde neni vizuelne videt...to se mi nezda...spis to tam bude plnit fukci, ale na brachovi OII FL jsem si toho nevsiml, nemaji to jen Xena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nemám xena a mám to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Já Xenony mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Taky to tam mam. Nejdriv jsem se dost lekl, kdyz jsem to videl poprve, ale pak jsem si vsim ze na druhe strane je to v presne stejnych mistech, tak jsem si rekl ze to tak asi ma byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 JJ mám xena a taky to tam je, a teď jsem se byl kouknou u kolegy na halogeny a ty to tam maj taky zblízka to vypadá hrozně, jako by to bylo prasklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky to tam mam. Nejdriv jsem se dost lekl, kdyz jsem to videl poprve, ale pak jsem si vsim ze na druhe strane je to v presne stejnych mistech, tak jsem si rekl ze to tak asi ma byt.. presne, prvy krat som sa aj ja zlakol, ze mam rozbity xeno...ale na druhej strane to je tak isto, ale vyzera to cudne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 presne, prvy krat som sa aj ja zlakol, ze mam rozbity xeno...ale na druhej strane to je tak isto, ale vyzera to cudne je to odtok vody ktera se skondenzuje na svetlech zevnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Si si istý????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.