Epicop Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj lidi, mám problém s climatronicem. Auto furt topí, asi se něco zaseklo, nějaká klapka, nebo je v háji servomotor, to nevím, větrák funguje, prostě funguje všechno, ale furt z toho fouká ten teplej vzduch? Nevíte co s tím, event. jak se dostanu k těm servomotorům??? S příchodem jara je to docela naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 v první řadě jdi na VAG - tipuji špatný servomotorek mísící klapky V68 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry937125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já jsem měl loni to samé a měl jsem (naštěstí) zaseklou mísicí klapku vzduchu,když jsem nastavil teplotu na 18°C tak to pořád topilo a od spolujezdcových nohou za panelem klimatroniku něco cvakalo,klapka se nemohla otevřít a pustit do auta studený vzduch.Sunadal jsem přihrádku spolujezdce,zapnul klíček a na klimatroniku jsem nastavoval teplotu od 28°C do 18°C a díval se co dělá klapka,zasekávala se,tak jsem ji rozhýbal rukou a začala fungovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Abych nezapmněl,předtím jsem to měl v servisu (PRONORTH Třinec) na vagu a doplnění chladící směsi,v servisu nezjistili na vagu nic,až potom na super vagu (u známeho) mu to ukázalo tu klapku co mísí ten vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.