Sentinel1988 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Mě se tam taky docela líbilo, ale jít z jedný strany na druhou to je aspon na skůtr když jsem v pátek tak v 7 stál u vstupu do libovek a viděl jsem, že tam pustěj skoro každýho když má třeba jen vyměněný kola tak jsem si řikal že tam můžu asi taky jenom co jsem tam byl tak Fabie,Eclips,Golf,Octávka a ještě pár dalších jenom na kolech a dostali Xko Editováno: 11. Květen 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) to mas pravdu,dostal se tam skoro kazdy,az uvidite nekde nejaky videjko tak sem snim Editováno: 11. Květen 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tebe jsem tam taky viděl pokud jsi to byl fakt ty i když se neznáme a jestli jsi to byl ty tak jsi tam patřil nemyslim to jako že si tam neměl co dělat ale šel jsem jen zepředu. Měnil jsi prosimtě něco na zadku?Jako náraznik?Na to jsem se zapoměl podívat. Řešim do čeho dát zadní duplex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ja tam taky byl,jinak má octavecka je v sekci Vase octavia tak se jukni ty mas ty novy svetla s led vid a mas kombika,taky jsem te tam myslim zahlidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) nene led nemám sice uvazuju o nich, ale zatim mám 2 polorozbitý HID sady od kámošů tak pokud dojedou tak to tam dám furt ale přemejšlim nad jestli černou a nebo chrom...v zadu mám černý a docela uspěch. Mám jenom krátkou asi přez půl roku. Hned se jdu na tu tvoji kouknout. Moje téma tam nemá moc úspěchu Já parkoval u diváku skoro v rohu letiště(blíž k libovkám) Poznat jsi mě možná moch podle koně v masce Editováno: 11. Květen 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ja bych tam dal stopro chrom ,ale je to na tobe co se ti tam bude libit,ale ja jsem pro chrom,aha,tak to byl jinej klucina,parkoval taky v libovkach,tebe jsem si nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 I když se tam dostalo pár lidí co tam nepatřili tak jsem tam nechtěl. Řikal jsem si že tam ješte nepatřim. Až bude slušně udělaná tak ji tam možná zkusim dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 sakra to jsme tam byly jen mi dva nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Asi asi tak příště zaparkuj do libovek a přijd k nám na gril stejně nám vždycky zbyde a akorát se přežerem(já teda nejvíc protože je mi líto to tam nechat na grilu a stejně se o to starám já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak kdybych vedel kde jsi tak bych se stavil ale fakt jsem te tam nikde nezahlidl nekdy priste no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Zase jsem nedostal hvězdičku kua Sraz byl super. Fakt se mi to vydařilo. Tady galerie ze serazu: http://skodaoctavia.cz/clanek/mimonske-valky-14-fotogalerie Košťata ed hadry: Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Par fotek ode me: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kolem tvyho auta jsem JasteRe chodil :-) uz bylo celkem sero zrovna kdyz davali tvoji kolegove golfa na valnik:-) mozna sis me vsiml kdo ti to tak okukuje jinak to mas hezky udelany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kolem tvyho auta jsem JasteRe chodil :-) uz bylo celkem sero zrovna kdyz davali tvoji kolegove golfa na valnik:-) mozna sis me vsiml kdo ti to tak okukuje jinak to mas hezky udelany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Sestrih je hotov http://www.stream.cz/video/11/299844-mimon...uality-9-5-2009 Editováno: 13. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A tady je můj sestřih: http://skodaoctavia.cz/blog/Mimonske-valky-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) A tady je můj sestřih: http://skodaoctavia.cz/blog/Mimonske-valky-14 Pekny skoda ze neni i video . , zprominutim sem si vypujcil asi 3fotky do myho sestrifu PS: Svetlum se rika Devil ne Angel oci ... navic jsou dost predrazeny ca6500,- za halogeny.. osobne me neberou, ale je dobry ze maji integrovany blikac... Editováno: 14. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Sestrih je hotov http://www.stream.cz/video/11/299844-mimon...uality-9-5-2009 Zkracena verze na YouTube: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No jo no. Na video jsem sebou měl dokonce druhej foťák, ale pak, už jsem na to neměl sílu a vykašlal jsem se na to. Puč si kdykoliv a kolik chceš. Naopak mě to těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.