Přejít na obsah

Mimoňských válek XIV.

Doporučené příspěvky

Mě se tam taky docela líbilo, ale jít z jedný strany na druhou to je aspon na skůtr :) když jsem v pátek tak v 7 stál u vstupu do libovek a viděl jsem, že tam pustěj skoro každýho když má třeba jen vyměněný kola tak jsem si řikal že tam můžu asi taky :D jenom co jsem tam byl tak Fabie,Eclips,Golf,Octávka a ještě pár dalších jenom na kolech a dostali Xko :)

Editováno: , autor: Sentinel1988
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nene led nemám sice uvazuju o nich, ale zatim mám 2 polorozbitý HID sady od kámošů tak pokud dojedou tak to tam dám furt ale přemejšlim nad jestli černou a nebo chrom...v zadu mám černý a docela uspěch. Mám jenom krátkou asi přez půl roku. Hned se jdu na tu tvoji kouknout. Moje téma tam nemá moc úspěchu :D Já parkoval u diváku skoro v rohu letiště(blíž k libovkám) Poznat jsi mě možná moch podle koně v masce :)

Editováno: , autor: Sentinel1988
Odkaz ke komentáři

Pekny skoda ze neni i video .

, zprominutim sem si vypujcil asi 3fotky do myho sestrifu :)

PS: Svetlum se rika Devil ne Angel oci ... navic jsou dost predrazeny ca6500,- za halogeny.. osobne me neberou, ale je dobry ze maji integrovany blikac...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...