jikoloj Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ahoj mám utrhnuté zadní dorazy a i prachovka je z nich utrhnutá. Mám je vyměnit nebo počkat až budu měnit tlumiče? Vadí to nějak? mechanik mi nabízel SACHS nějak za 500ks a ja našel třeba http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j05...ni-octavia.html za 195kč je v tom rozdíl? a musím kupovat i prachovku nebo se da nasadit ta stará ? současně bych dával i podložky pod pružiny ať je to výš. jedná se o OI combi TDI 81kw. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Mám také utrhlé dorazy Mohl by mi někdo poradit postup. Co jsem se díval,tak nahoře jsou dva šrouby ty stačí odšroubovat a vyměnit doraz nebo, jak mám postupovat a co ještě případně vyměnit? (O1 kombi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 http://www.mojevideo.sk/video/1149e/vymena_dorazu_zadneho_tlmica_navod.html video je ukážka z Fábie,ale OI to má jednoduchšie...nemusíš dávať dolu podblatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Dost dobrý díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Ano. Jak píše libero. Akorát si nachystej prodloužení na gola, ať jsi račnou mimo blatník. Pod tím blatníkem to není jak uchopit a zapřít abys ty šrouby povolil. A možná si kup minimálně ty spodní šrouby s matkama co je upevněn tlumič v ramenu, mně se podařilo jednomu zkurvit závit a zpátky už použít nešel. Ostatně, stejně se nedoporučuje samojistící matky používat opakovaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.