Publikováno Duben 7, 200916 r Zdravim, třeba se někdo najde, zajímalo by mě rozdělení aut do tříd, jakože rozměrové hodnoty, jestli existuje nějaká tabulka nebo je to jen novinářská bota a vymýšlí si ... Progooglil jsem celý odpoledne a nic Asi ve smyslu: Rozvor od-do ... malý auto od-do ... nižší třída Kufr od-do ...
Duben 7, 200916 r Ja to nasel takhle: trida A - do 3,6 m trida B (mala trida) - od 3,6 do 3,9 m trida C - od 3,9 do 4,4 m trida D (stredni trida) - od 4,4 do 4,7 m trida E (luxusni trida) - od 4,7 do 5 m trida F - vice nez 5 metru osobni auta s jednoobjemovou karoserii terenni auta jestli to tak opravdu je, to uz si nejsem uplne jisty Upraveno Duben 7, 200916 r od houmik
Duben 8, 200916 r Autor Opravdu to nemůžu najít, začínám přemýšlet o tom, že si to snad vymysleli novináři ...
Duben 8, 200916 r až ti opět někdo poradí jako,či pomůže jako já minule,tak se nauč ze slušnosti poděkovat,škoda,že tě to doma nenaučili
Duben 8, 200916 r Autor Kua, už tam není, (nebo mám blbě nastavený prohlížeč), v tomto případě přiznávám, že se to mohlo stát, hnedle jsem letěl k Tvému supu a sosal přepravku a přemýšlel jak to využít apod. apod. pak už jsem přiznávám do sekce supů nezavítal ... Tímto se Ti upřímně omlouvám a srdečně děkuji za podání pomocné ruky ...
Duben 10, 200916 r Autor 56 - Rozdělení vozidel do jednotlivých tříd a) třída O1 - sériová vozidla o rozvoru do 2299 mm třída O2 - sériová vozidla o rozvoru od 2300 mm do 2549 mm třída O3 - sériová vozidla o rozvoru od 2550 mm Jen tak dál ... nemá někdo další info?
Duben 15, 200916 r Autor Tak jakože přehled tady, ale jestli se tomu dá věřit ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Automobil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.