peteres Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdravim, třeba se někdo najde, zajímalo by mě rozdělení aut do tříd, jakože rozměrové hodnoty, jestli existuje nějaká tabulka nebo je to jen novinářská bota a vymýšlí si ... Progooglil jsem celý odpoledne a nic Asi ve smyslu: Rozvor od-do ... malý auto od-do ... nižší třída Kufr od-do ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Ja to nasel takhle: trida A - do 3,6 m trida B (mala trida) - od 3,6 do 3,9 m trida C - od 3,9 do 4,4 m trida D (stredni trida) - od 4,4 do 4,7 m trida E (luxusni trida) - od 4,7 do 5 m trida F - vice nez 5 metru osobni auta s jednoobjemovou karoserii terenni auta jestli to tak opravdu je, to uz si nejsem uplne jisty Editováno: 7. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Opravdu to nemůžu najít, začínám přemýšlet o tom, že si to snad vymysleli novináři ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 až ti opět někdo poradí jako,či pomůže jako já minule,tak se nauč ze slušnosti poděkovat,škoda,že tě to doma nenaučili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hned se jdu podívat do tématu s cargo-flex, to se mi nechce věřit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kua, už tam není, (nebo mám blbě nastavený prohlížeč), v tomto případě přiznávám, že se to mohlo stát, hnedle jsem letěl k Tvému supu a sosal přepravku a přemýšlel jak to využít apod. apod. pak už jsem přiznávám do sekce supů nezavítal ... Tímto se Ti upřímně omlouvám a srdečně děkuji za podání pomocné ruky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ok,omluvu beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 56 - Rozdělení vozidel do jednotlivých tříd a) třída O1 - sériová vozidla o rozvoru do 2299 mm třída O2 - sériová vozidla o rozvoru od 2300 mm do 2549 mm třída O3 - sériová vozidla o rozvoru od 2550 mm Jen tak dál ... nemá někdo další info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak jakože přehled tady, ale jestli se tomu dá věřit ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Automobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.