7711 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Čau lidi, můžete mi někdo poradit? Vůbec mi nefunguje multifunkční volant. Vůbec nevím čím by to mohlo být. Třeba v nastavení nebo pojistky apod.????? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 pripoj to na VAG ten ti povie viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 co máš za radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Základní otázka zní..je původní nebo dodělávaný..a fungoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7711 Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Auto mám teprve 14 dní a je dovezený z Německa, takže ani nevím, jestli někdy volant fungoval. Jinak autoradio mám NEXUS. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbomouse Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Pokud ti nejde ani troubit,tak si priprav 3 500kc na ridici jednotku volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.