Patrik Kováčik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahojte, chcem sa spýtať či náhodou neviete niekto čo znamená položka v Nastaveniach MAXIDOTU...."cestovný režim" ??? Je ta na výber zapnúť, alebo vypnúť. Po zapnutí sa niečo spraví so svetlami...Mám xenony. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Není to pro provoz v GB a jinde s levostranným provozem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To ja tam ani tuhle moznost nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Já taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Jo, je to pro levostranny provoz.. A pouze s xenony Editováno: 10. Duben 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 a pouze FL ... protoze ty maji nataceci Xenony do stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 A není to náhodou tzv. režim pro delší přepravu auta, třeba na kamionu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Pokud je mi znamo, tak skutecne to je reseni pro levostranny provoz. Superb ma to same, maji to primo na strankach skody, jen tomu rikaji "Turisticke svetlo". Ale klidne dneska v garazi vyzkousim a zitra napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.