Přejít na obsah

Brzda

funess

Doporučené příspěvky

Mam problem zo zadnym kolom.Smrad horuci celi disk. Skripe raz zacas ked dupnem na brzdu a pustim tak to prestane. Roby to tiez pri zatoceni do prava do lava prestane. Typujem na valcek ze asi nevracia. Opravte ma ak sa mylim alebo este neake ine riesenia ked uz to budem davat dole. kol119

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:wacko: No chyba najdena prasknuta gumicka na spodnom piestiku. Uz nema taky spravni podtlak.Vykefoval som pekne drotenkou odstranil vestky nanosi.Platnicky boli take tragicke ze som bezal kupi nove.Lenze kedze ide o zadnu brzdu kotucovu bez bubna tak problem robil som to niekolko krat na svojej vectre ale klasika bubon kotuc.O co mi vlastne ide. Piest trci malicko von a nejde to nasadit. Pri vectre stacilo zabuchat naspet kladivom a pohoda.Co stim to? :help:
Odkaz ke komentáři

no . Dlho som tu nebol. Dal som dole druhy a v pohode sa dal zasrobovat. S tym prvym sa nedalo ani vo zveraku pohnut. Takze za hodinu my pride koplet novy cena 75 libier co je asi tak samo v eurach.Ta oktavia ma uz 200tis za sebou tak necudo.A v skotsku sa velmi nezaoberaju vymenou dielov. Napr. tlmice na 200tis ani raz nevimenia a ak sa pitate na rozvodi tak ani netusia.Kluce maju zveca iba jedne, ked su 2kus. tak to pisu v inzeratoch ako doplnok. Auta neupratane neumite a normalne predavaju.Jedina vihoda je ceny aut. Moja stala okolo 1500 Eur, AHF 1.9TDi 190tis na behana ser v skoda. Kazdo padne sa chcem podakovat za pokusi o radu a privitanie na fore.Doteraz som bol slenom opel fora ako vlastnik Vectri.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...