petrator Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj mam takovy problemek dneska jsem si vsiml kdyz otocim klickem a vylezou rucicky ob teploty a benzinu tak rucicka od benzinu vyjede asi do ctvrtky a tam sebou 2 cukne.Proste jede plynule pak se zastavi cuk cuk a vyjede normalne jak ma.Zkusil jsem jeste natankovat a to vyleze az na konec ale i stim cuk cuk,poradte co to muze byt.DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Rozober budiky a pritlac poriadne foliu ... drhne ti rucicka o foliu.. pripadne vyber rucicku a opat ju nasat a pritlac foliu.. ale pozor zapamataj si kolko si mal benzinu .ak budes vyberat rucicku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Diky,ja to zkusim ale budiky jsem venku nemel,nebo je mozne ze to je z toho tepla?Ze se to nejak zkroutilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.