Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar,

potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ?

Díky.

Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích.

Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození.

• Autor
Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích.

Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození.

Mě jde o to demontovat celek (chrom+žebra) pokud je to na šroubcích pak je to OK....myslel jsem že je to právě na těch plast. jazýčcích...

No ještě se radši kouknu, měl jsem za to, že tam jsou šrouby.

• Autor
No ještě se radši kouknu, měl jsem za to, že tam jsou šrouby.

Koukat se ani nemusíš....šroub je tam jen jeden co pojišťuje celou masku ke kapotě....a je u znaku ŠKODA. Jinak jsou tam ty plastový pružný čepy....mám pocit že jak je budu chtít zmáčknou že prasknou a je to v háji....proto bych rád nějakej trik

Zdar,

potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ?

Díky.

Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout.

Upraveno od j0ska

• Autor
Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout.

Díky za tip....něco takový co se nasadí a zmáčkne ten pružnej nýt jsem zvažoval....ale ten nástavec na gilu mne nenapdnul

Když jsem měnil masku, tak jsem ho použil a jde to krásně. Možná že lepší byl nástavec 6,5.

• 1 rok později...

chlapci nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu...chcel by somv ymenit predny znak na maske a chcem sa spytat ci je potrebne demontovat celu masku alebo sa znak da vylupnut aj bez demontaze. diky Miro

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.