Publikováno Duben 13, 200916 r Zdar, potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ? Díky.
Duben 14, 200916 r Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích. Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození.
Duben 14, 200916 r Autor Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích.Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození. Mě jde o to demontovat celek (chrom+žebra) pokud je to na šroubcích pak je to OK....myslel jsem že je to právě na těch plast. jazýčcích...
Duben 14, 200916 r Autor No ještě se radši kouknu, měl jsem za to, že tam jsou šrouby. Koukat se ani nemusíš....šroub je tam jen jeden co pojišťuje celou masku ke kapotě....a je u znaku ŠKODA. Jinak jsou tam ty plastový pružný čepy....mám pocit že jak je budu chtít zmáčknou že prasknou a je to v háji....proto bych rád nějakej trik
Duben 14, 200916 r Zdar,potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ? Díky. Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout. Upraveno Duben 14, 200916 r od j0ska
Duben 16, 200916 r Autor Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout. Díky za tip....něco takový co se nasadí a zmáčkne ten pružnej nýt jsem zvažoval....ale ten nástavec na gilu mne nenapdnul
Duben 16, 200916 r Když jsem měnil masku, tak jsem ho použil a jde to krásně. Možná že lepší byl nástavec 6,5.
Říjen 2, 201014 r chlapci nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu...chcel by somv ymenit predny znak na maske a chcem sa spytat ci je potrebne demontovat celu masku alebo sa znak da vylupnut aj bez demontaze. diky Miro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.