riderstan Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mám Škodu Octavii Combi 1,9 TDi 81 kW, rok výroby 2003, při koupi najeto 135000 km, a teď po najetí cca. 2000 km se mi občas rozsvítí kontrolka Kontrola elektroniky motoru , chtěl bych se zeptat, která součástka se mně chystá opustit nebo už mě opustila. Předem dík moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santafe Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mám Škodu Octavii Combi 1,9 TDi 81 kW, rok výroby 2003, při koupi najeto 135000 km, a teď po najetí cca. 2000 km se mi občas rozsvítí kontrolka Kontrola elektroniky motoru , chtěl bych se zeptat, která součástka se mně chystá opustit nebo už mě opustila. Předem dík moc za odpovědi. Co hovori na to Vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riderstan Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Takže diagnostika vyhodila Systém zpětného vedení výf. plynů, regulační mez překročena, sporadická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.