Diablo CZE Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) ahojda kluci, koupil jsem si octuli 05 1.9 77kw ambi a serviska mi jeste neporisla abych se juknul co mi delali nedelali a tak jsem podle stitku na http://igorweb.org/equidec/jaknato.html se koukal co tam mam a vyskocilo mi tam ke konci OKRUH PEROVANI 06 nevite nekdo neco k tomuhle "podvozku" ?? Je pravda, ze je takovej trosinku tvrdsi kdyz to porovnam se vsema autama na firme E290 avantgarde, ML 270, O1, Feli apod. Ted jeste dostala kolecka 225/45/17 tak jeste drobet pritvrdila Nechci byt za blbce, o autech neco vim, delam snima, jen bych rad nejakou definici resp. popis (strucny), kuju Editováno: 15. Duben 2009, autor: Diablo CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak ja mam L61 = Okruh pérování 61 a take nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.