Přejít na obsah

efoun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení efoun

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jestli je to ten samej problem co jsem mel ja tak ti zadny proplach destikou nepomuze. Me to proplachovali vsim moznym a porad se to zanaselo. Nakonec asi po pul roce proplachovani prisel pokyn ze se to musi delat smecialnim pristrojem, ktery na to vyvinuly, ktery to proplachne pod tlakem a dvoufazove, nejdriv jednim chemickym roztokem a pak druhym specialnim chemickym roztokem, vetsinou je tim sajrajtem zaneseny i topeni tak se musi vymenit jeste to.
  2. Již čekám 4 měsíce na to co vyjednají, říkali že škoda auto asi nic nedá, ale vyjednávají kolik mi přispěje servis, ale už to tvrá 4 měsíce. Auto-Poly Příbram opravdu nemohu doporučit (to mi během opravy auto odřeli a asi 2 měsíce tam stálo a nikdo nic nedělal).
  3. Auto již v záruce není, ale jezdilo a jezdí celou dobu do autorizovaného servisu.
  4. Nakonec to bylo přesně tak jak psal Filip Grůza, může se zeptat, kde se dá sehnat celý TPI popis? Řekli mi že se to musí celý propláchnout speciálním přístrojem pod tlakem a dvěma různými chemikáliemi. Měl jsem od toho bordelu ucpané topení a usazeniny byli v celém okruhu. Prý tam bylo něco z výroby, ale opravu si mám platit sám. Je možné v takovém případě něco požadavat zaplatit od Škodovky?
  5. Tak maly posun k tomuto tematu, usazeniny jsou pry " železité usazeniny nejspíš korozivního původu". Nevite nekdo, co v chladicim okruhu by mohlo produkovat velke mnozstvi techto usazenin? Diky
  6. Co se tam usadilo nevedi, vedi jen ze to neni olej, cely system zkouseli natlakovat a nikde nic neunika ani neprisava. Takze tam jen asi byla spatna kapalina, ale na tu ja jsem nikdy nesahal, protoze jsem jezdil pravidelne na servis a spolehal, ze toto kontroluji oni. Jinak kapalinu co vypustili pry nebyla G13.
  7. Ne nechci žádné odškodné, ale celá ta oprava bude stát dost peněz. Nové topení, nové čerpadlo, pak něco za práci. Už tam to auto mám asi 10 dní, tak počítám, že si to naúčtujou. Úhradou jsem myslel to, zda se mám nějak bránit, když to po mě budou chtít všechno zaplatit. Auto jsem koupil ve škodovce a chodil jen do autorizovaného servisu dle předepsaných intervalů, předpokládám, že by měli chladící kapalinu kontrolovat a případně měnit, aby k žádnému usazování nedocházelo. Takže otázka zní, mám po nich požadovat nějakou úhradu nákladů na opravu?
  8. Rozbilo se mi topení, sahara a čerpadlo se rozbilo a sahara byla ucpaná nějakými cucky, následně ve škodovce zjistili, že chladící kapalina je průzračně čirá a nevypadá jako G13 a že celý chladící systém má na vnitřních stěnách nějakou usazeninu. Nyní chtějí pouze systém propláchnout a vyměnit rozbité díly. Auto servisované pouze ve škoda servisu. Systém je uzavřený a nemůže se do něj nic dostat prý. Takže nikde neví jak se mohla G13 změnit a kde se tam vzali ty usazeniny. Neměl jste někdo podobný problém? Je možné požadovat po servisu či Škodovce nějakou úhradu? Diky
  9. ja udelal 2 desky z preklizky 50 x 100 x 1 cm, takze jsou pak slozit hned za sedaky do kufru, no a pod ty desky z polystyrenu kvadr o rozmeru asi 10 x 10 x 100 cm (tech 10 cm ber s rezervou bylo to nejak 11,5 nebo tak nejak, chce to vymerit), ten polystyren teda 2x, a na to polozit ty desky a mas rovinu, jeste jsem ten polystyren omotal folii aby se nedrolil
  10. prase zase odběhlo jakoby nic
  11. Tak včera v noci manželka trefila prase, prý jela tak 30, kapota vystřelila jinak vypadá auto úplně vpořádku. Dnes jsem to dal do škodovky a řekli mi, že oprava bude 20 tisíc. Tak si řikám, že to jsou asi zloději, když v jedný škodovce chtějí 5k a ve druhý 20k.
  12. Jen se jeste zeptam, kdyz se vymeni kus za kus, tedy cidlo vlhkosti za destovy a svetelny senzor, nebude tam pak chybet to cidlo vlhkosti? nebo ho destovy senzor ma taky nekde u sebe?
  13. Ok, dik za info, je to tedy tak, ze destovy senzor jde vpohode dodelat, staci dodat senzor do zrcatka, napojit na existujici kabelaz a preprogramovat ridici jednotky. Ve skodovce mi to asi neudelaj, takze nejlepe sehnat nekoho, kdo to umi, nejlepe zde na foru , jeste jedou dik za info
  14. muzu se zeptat a to jsi si dodelaval sam nebo ti to delali ve skodovce, pripadne na kolik to tak vyjde, dik
×
×
  • Vytvořit nový...