Marek Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Díky za Hospodu pro naše miláčky-FII a ROOM...to tady chybělo...tak pánové hurá a kecáme a plkáme o všem ne jen o autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak jsme se konečně dočkali a máme vlastní hospůdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) Tý voé a já to založil taky..... ve stejnej čas tady: http://forum.skodahome.cz/hospoda-faaro-f1...kec-t66113.html Editováno: 18. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 No tak máme 2 hospody, jak jednu zavřou, tak pujdem do druhé, doufám, že aspon jedna je NONSTOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 tak kterou necháme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 No přece kde je levnější pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 no podle názvu bych nechal tu mojí,..je tam i ROOM a tohle tam přenes... co ty na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 a nebo můžeme udělat anketu o název pokecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ne zruš tu mojí..nikdo tam ještě nebyl....a nech tuhle....dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak jsme se konečně dočkali a máme vlastní hospůdku Jsem si říkal kdo bude první...měl jsem čas to založit, ale říkal jsem si, že byt bývalý Fabiatik, nechám to na někom z vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ale máme dvě...tu mají smažte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 a nebo můžeme udělat anketu o název pokecu ne zruš tu mojí..nikdo tam ještě nebyl....a nech tuhle....dík... Sloučil jsem je a jak je vidět Marek byl první, zůstal jeho název...ale až se dohodnete, napište, editnu to, pokud nemůže Standis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Myslím že to je asi nej řešení Mischičko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Míšo ty jsi rychlík,ale i tak dík moderátorsví mi zůstalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak a kecáááááááááááááméééééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Jsem si říkal kdo bude první...měl jsem čas to založit, ale říkal jsem si, že byt bývalý Fabiatik, nechám to na někom z vás jsi hodnej, že jsi to nechal na nás Fabiáře a Roomstry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Za druhé místo se body nedávaj Nevěděl jsem jestli máš jen bazar nebo i FI? tak jsem to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 vypisuji výběrové řízení na NÁZEV pište náměty a nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já bych to asi nechal...a nej jen proto, že jsem to vymyslel :-).....ale změně se nebráním...za malý pivko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Za druhé místo se body nedávaj Nevěděl jsem jestli máš jen bazar nebo i FI? tak jsem to udělal. mám bazar i Fl a teď zjišťuji, jak to bude, když jsou společně i Fll a Room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já bych to asi nechal...a nej jen proto, že jsem to vymyslel :-).....ale změně se nebráním...za malý pivko..... já se přispůsobím, jsem teď jedna velká rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak plkáme........To bylo dneska počásí co......ještě že jsem auto nemyl...u nás už od pátku leje jako blázen...dokonce byla i bouřka...na síla...v práci nám to vyhodilo od proudu dokonce celou továrnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) tak já našťeští umyl auto minulý víkend a teď budu jen lehce smývat pyl z kytek a stromu Editováno: 18. Duben 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 o pylu mi nemluv...jsem, alergik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 tak to ti ani nezávidím taky ti pořád skáče téma na první příspěvěk??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.