Publikováno Duben 18, 200916 r Díky za Hospodu pro naše miláčky-FII a ROOM...to tady chybělo...tak pánové hurá a kecáme a plkáme o všem ne jen o autech
Duben 18, 200916 r Autor Tý voé a já to založil taky..... ve stejnej čas tady: http://forum.skodahome.cz/hospoda-faaro-f1...kec-t66113.html Upraveno Duben 18, 200916 r od Marek
Duben 18, 200916 r No tak máme 2 hospody, jak jednu zavřou, tak pujdem do druhé, doufám, že aspon jedna je NONSTOP
Duben 18, 200916 r Autor no podle názvu bych nechal tu mojí,..je tam i ROOM a tohle tam přenes... co ty na to
Duben 18, 200916 r Tak jsme se konečně dočkali a máme vlastní hospůdku Jsem si říkal kdo bude první...měl jsem čas to založit, ale říkal jsem si, že byt bývalý Fabiatik, nechám to na někom z vás
Duben 18, 200916 r a nebo můžeme udělat anketu o název pokecu ne zruš tu mojí..nikdo tam ještě nebyl....a nech tuhle....dík... Sloučil jsem je a jak je vidět Marek byl první, zůstal jeho název...ale až se dohodnete, napište, editnu to, pokud nemůže Standis.
Duben 18, 200916 r Jsem si říkal kdo bude první...měl jsem čas to založit, ale říkal jsem si, že byt bývalý Fabiatik, nechám to na někom z vás jsi hodnej, že jsi to nechal na nás Fabiáře a Roomstry
Duben 18, 200916 r Za druhé místo se body nedávaj Nevěděl jsem jestli máš jen bazar nebo i FI? tak jsem to udělal.
Duben 18, 200916 r Autor Já bych to asi nechal...a nej jen proto, že jsem to vymyslel :-).....ale změně se nebráním...za malý pivko.....
Duben 18, 200916 r Za druhé místo se body nedávaj Nevěděl jsem jestli máš jen bazar nebo i FI? tak jsem to udělal. mám bazar i Fl a teď zjišťuji, jak to bude, když jsou společně i Fll a Room
Duben 18, 200916 r Já bych to asi nechal...a nej jen proto, že jsem to vymyslel :-).....ale změně se nebráním...za malý pivko..... já se přispůsobím, jsem teď jedna velká rodina
Duben 18, 200916 r Autor Tak plkáme........To bylo dneska počásí co......ještě že jsem auto nemyl...u nás už od pátku leje jako blázen...dokonce byla i bouřka...na síla...v práci nám to vyhodilo od proudu dokonce celou továrnu...
Duben 18, 200916 r tak já našťeští umyl auto minulý víkend a teď budu jen lehce smývat pyl z kytek a stromu Upraveno Duben 18, 200916 r od Standis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.