Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a tady by se to mohlo přejmenovat na "chlast a jeho důsledky" ....trošku jak jekyll a Hide:smich: PS: u mne to v polštáři bylo stopro z huby - vim skoumal jsem to :smich:

slušnej postřeh :palec2::)

Vloženo

Nedávno jsem četl, jak nějakej makáč v Rusku vožralej vypadl z okna z pátýho patra a po svejch vylez zase nahoru,

tam ho manželka sjela, že vypadl z okna, tak se nas... a nenapadlo ho nic lepšího než vyskočit znova, tentokrát schválně

a zase se mu nic nestalo. Když zavolali záchranku, tak nevěřili vlastnim očím. :smich:

Vloženo
tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje...

jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás

Vloženo

no to by byla bandička :palec2: samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy lol PS: jedete někdo do Chaber na skodahome?

Vloženo

jooo panove ty moje zažitky sou všechny z doby kdy sem chodil každej vikend a byl sem ve formě ...... pak mě herečka srovnala a par let už jen opravdu svatečně....jednou dvakrat třikrat do roka a to je max

Vloženo
no to by byla bandička :palec2: samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy lol PS: jedete někdo do Chaber na skodahome?

já pokud to vyjde, tak jo

to by raco, akorat vychazelo jednou svatečně za rok

Vloženo
jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás

a sakra a ja tu psal o srani tak za trest se zdržim jednoho pivního kola

kibi:ja nejedu nikoho tam neznam a sem strašně stydlivej a neumim otevřit hu...,pusu

Vloženo

chlapy z dortů jednoznačně medovník, nebo ovocnej košíček :p kurňa bylo by to supr sejít se na pivko...ale tady jsme všici rozprcaný po půlce republiky :feve:

Vloženo (editace)

moje zážitky jsou taky "hříchy" mládí...taky mě herečka trochu umravnila...ale s tím mlíkem to máma opravdu nezvládla:-)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

standis: to by bylo supr :palec2:

ráca: nedělej zagorku, tady ti to z huby lítá..jedna perla za druhou...tay jedu poprvý :) a teď už by jsi znal minimálně mne a za pokeca u piva se nevraždí ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...