kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ráca: jo tam je to moc pěkný, sem tam tam beru neteřinku Evers: no rád bych se povozil v Passatu, ale copak jsem žampion hele náhodou sportem ku zdraví (a trvalé invaliditě )...in-line taky provozuju, výborná věc chlapy akorát kuchti: dělám zapějkaný brmbory s kuřecím masem v takový smetanovo sejrový omáčce...čumim na to a kručí mi v žaludku ty voe kojení nééé....to se Márovi povedlo, ještě teď se tlemim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no tak ja ted baštím chlebíčky a bramburky a sami takovy serepetičky......tak ja se loučim a padim tak se tu mějte a večer uvidim jestli se sem dostanu tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tě pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hoši o žrádle bych vám mohl napsát referát, dělal jsem cca 4 roky u řezníka a řezničinou sem se zabyval od svych 12 let!! Ale posledních 5 let dělám jen pro sebe, zjistil jsem že jsou i lepší práce kde se dají vydělat lowe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ráca ahoj a pořádně to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To byl ale blbej napad vo tom zradle ... Kibi jo inlinky dobry, akorat se mi po 10km blbe bubnuje .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Evers: bubnuje?....ty jsi bubeník jo? žrádlo je nej téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no da se to tak říct - sem tam nejakej ten big beat no tééma dobrý ale vzal mě z toho hladek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak o věřim že se ti po těch in-linech moc dobře nenašlapuje....nohy jdou pak pěkně cejtit mne už se to zapejká v troubě, tak taky slintám hlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No ja se s tim jidlem ted odbejvam... vcera na rychlo smazak... dneska bych to videl na naky to kureci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to je velka chyba, na jidle se rozhodně šetřit nemá....já protože se snažim trošku sportovat jim pravidelně a alespoň 4 jídla denně - mne lepší šatit než živit No kuřátko je jasná volba....já už se těším na ty brambůrky, nechám je pěkně do křupava a pak je za odměnu všecky sžeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jojk... kdyz vona včera nebyla chut... v 10 sem se dodrcal dom a tak umejt , voholit a smazit ,sezrat a rovnou do postele .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ty voe nebyla chuť kuchtit a zvládneš smažák já když nemám chuť, tak to řeším obloženou houskou ale tak jasný, když člověk příjde a je rád že je, tak taky hodim do huby co se najde, jen aby se ta svině rozmlsaná (žaludek) neozývala koukám že to tu držíme jen mi dva no nic, jídlo už voní a postel volá (noční služba ) tak to tu balim....měj se a hezkej den PS: a nebuď línej se pořádně najíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak viš co , predsmaženej smažak z obchoďáku + hranolky , hodis to do fritaku na 5 minut a jedes Joj, mej se a dobrou .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hoši, pamatujete, jak tu byla taková ta hnusná růžová fabka co obletěla několik fór? Tak asi ten sám majitel si dál záležet a vytvořil nové dílo http://www.tuningbazar.cz/inzerat-17112/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No nic mazu dom Tak zas zejtra na sichte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) jen bych nedoporučoval tema kojeni!!!!!! jo jo, já bych mohl vyprávět ale jsem Vás pobavil co..vy hadi TAK JSEM TADY ZASE SÁM...KDO SI PŘISEDNE? Editováno: 23. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak pánové, kde jste....už tu sedím pomalu 2,5hoď sám....no co se dá dělat..dopiju a zvednu se....zase večer s manželkou .....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já tu jsem! Mááááro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no vida...alespoň někdo.....tak co si dáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a nic já jsem právě měl jedno pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 sakra....no nic jedu v tom sám...samotinkej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já se klidně přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ale já tu jsem už dneska hooodně dlouho a herečka má už řeči :-)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a bude to horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.