Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Romane: mlíko s tvarohem, můj noční nápoj šampiooonů lol ...teď mě určo vykážete z knajpy :smich:

• Autor

mlíko...blebleble

mlíko je zdravý a navíc já rád i to od kaď to prvně pitný pochází...KOZY :smich:

se ti od nás nechce co? :p

Ježiši...Vám bude špatně!!!

Romane nebude, já tuhle kombinaci piju snad 5let a nikdy nic....pokud se teda nepočítá občasnej průjem nejvyšší jakosti :smich:

Neni to moc těžky na žaludek takhle na noc?

asi je, ale já to piju klidně i hodinku...jen tak uccucávám :) ale Plzeň nebo Coca Cola to není no :smich:

Jasně.Jsem nějaký unavený...

taky se pomalu chystám na kutě, tak ahoj Romane a dobrou...

Dobrou noc a zitra klidnou službu :palec2:

díky :) ahoj

Dobrou noc všem.

taaaak panove počkejte až se tu sejdete to bude rachot....jen tu chvíli nejsem a už sem pomlouvanej...bííídááácíííí... :D :D :D :D.......náhodou sportovat sem skutečně byl a tělesny rozsahy uplatnuji při kamasutre marku .... :D :D :D :D :t

Upraveno od raca

• Autor

Ahój Raco.....jak bylo na sportovním kolbišti kol111:crutch::kol-112::kol-66::kol-67::kol-68::kol-70::kol-71: ?

Jo to víš, ten nápad pomlouvat někoho kdo tu není byl taky i Tvůj :palec2::palec2: tak se nediv...jo a hlavně s tím přišel WOODY ...já nic.já andílek

Prej Kámásutra :smich::smich: ....to by Tě herečka :kol-54: hnala lol ...a hlavně už slyším ty její řeči..odkud to znáš...kde jsi se to naučil :076 ...a jedu k mamince... :_icon_smich2::scooter::scooter:

Upraveno od Marek

No Marku stalo to za prd.Už to není co to bejvalo , ale na žízen plně dostačující.

Jasně že s tim pomlouvaním sem přišel i já , ale samozřejmě ne aby se pomlouvala moje maličkost... :076:D :D

Upraveno od raca

• Autor

to já ne to WOODY...bože ten mi večer dá...až přijde z práce..do 18h maká :-)

woody začal ,ty ses přidal a kibi dorazil takže jste v tom všichni.... ;):D .... no a ja du ještě něco dělat čeka mě pokladani zatravnovacich dlaždic k vratum a do hokeje chci mit zaklad připravenej tak mi držte palce!!!!

Dobrý skoro podvečer kuci.Makáte nebo kde jste?

Makám a ještě 3 hodky budu,oproti včerejšku je dnes tak nějak klíííííd.

JEŠTĚ ŽE ZA TÝDEN SI TO VOLNO ZOPAKUJEME... :palec2:

nazdar panove tak ja pro dnešek taky hotovo a ted hura na slovaky!!!!!!

RACA: OD KOLIKA HODIN JE TEN HOKEJ??? od 20???

nene už začina..... ;)

jj už sedim u telky a chysta se první bully

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.