Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój

žádný pozdě, je pěkně po obědě = tak se ten nával zdravé výživy musí trošku vypotit :p dobrej dobrej pane vedoucí amatér :smich: pracujeme?

lukyn: mi to s klukama vymysleli tak aby nám to všem vyhovovalo a jeli jsme společně...jináč sobotu tam budem celou a vne taky posíchat nebudu - už jen doufám že bude přát počasí :)

Vloženo

KIBI: nepracuju dneska mám volno a taky jsem vyvěsil téma dne: zubařina...měli jsme dneska rodinou návštěvu u zubařky...jinak k obýdku bylo kuřátko a kašička..to se nemusí vypotit :-)

Vloženo

jirka: kámoš to objednával asi před dvěma týdnama a prý byla ta naše jedna z posledních, ale co jsem četl a pročítal, tak nedávno někdo psal že si chatku zamlouval...mrkni se do sekce srazy - srazyy skodahome...mělo by tam být číslo a za zavolání nic nedáš ;)

lukyn: jo taky si myslím že tam bude spousta lidí, což je hlavní důvod proč tam jedu...poznat zdejší bandu osobně a užít si pohodovej výkend - snad bez deště :p

Vloženo

Mára: to se to něko máááá, já přišel ráno z roboty a večír zase jdu...už si připadám jak permoník :feve: ouuuuu zubař to je u mne zakázaný slovo...můj nepřítel číslo jedna :aggressive: co u vás?...jak to proběhlo :kuk: hmmm kuřátko a kašíčka, tak to máš u mne za výživu kladnej bod :smich:

Vloženo (editace)

kibi...zubař v pohodě :palec2: ..holky nic a já jen zubní šutr..asi 12kg lol ..a teď mě herečka přemluvila na procházku s malou..že večer asi bude :prc::smich: ........no víš co...takže já padám lol ....ať se Ti večer dobře pracuje a máš klidnou šichtu.... :palec2:;)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Mára: takže tatík dostal lízátko za "statečnost" (nebrečel jsi ne? :smich: ) a holky mu ho tiše záviděli lol no je mi to jasný, kdo by nepodlehl..ty pudy, to je svinstvo :smich: hele měj se a díky...ahoj :)

Vloženo

hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome

Já bych rád jel,ale nějak se té fin.krize nemužu vzpamatovat,a když to spočítám tak mě so-ne vyjde tak na litr spíše litr a pul a to je docela pruvánek,tak ještě uvidím.Jinak bych spal taky venku nebo spíše v autě.

Vloženo (editace)

luky taky bych tě zas po dlouhy době rád viděl a i s ostatníma se seznamil a předved se v cele své krase ale bohužel patek sobota noční

Editováno: , autor: raca
Vloženo

V pátek určo nemužu máme vítání občánků to by mi doma neprošlo.Spíš pojedu až uděláme nějakej lokální sraz západočechů,do práglu to mám dost daleko.No uvidíme ještě mám 4 dni na jedu nejedu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...