Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jo KIBI jako svačinář zatím Evers NIC moc..spíš tedy nic....jídlo dneska žádný...a psa taky nekuchnul...a sám si ještě jídlo nechal dovézt.....JAKO VEDOUCÍ MU TÍMTO UDĚLUJU ČERNÝ PUNTÍK......souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ta dobrá je že foták je na cestě a datum záruky máš podvrzený cca od 18 června.Jaký jsem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ta dobrá je že foták je na cestě a datum záruky máš podvrzený cca od 18 června.Jaký jsem? No jsi zlatíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marek: no hele asi řeknem nástěnkáři, ať Eversovi vyvěsí na nástěnku hodnocení s tím černým hanebným puntíkem..ať kluk ví, že je pod drobnohledem nečekal jsem srnčí jatýrka a křepelčí vajíčka...ale něčím nás na úvod své funkce překvapit mohl - a to že níc nepřipravil za přeekvapní nepovažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman, Marek....hlavně se tu nezačněte nad sebou rozplývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman, Marek....hlavně se tu nezačněte nad sebou rozplývat Hele sorry, ale tohle je soukromá párty..nic pro tebe.....a jen pro dospělé!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 aby vás zadky bolely kde je vůbec ten náš zdejší pták rackomil první veliký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 buď rád že tu neí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo...to víííš!... Láska je láska! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 když ono se do něj tak krásně "strefuje" ty voe dneska jsem si zas vymyslel džob - rozhodl jsem se vyčistit si sedačky....a vřele doporučuji všem co se u práce rádi nervujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo...to víííš!... Láska je láska! jo táááák ...tak bacha Romčo na Marka, on je pěknej filuta, aby tě jen neo....neoláskoval a neodkop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) jo táááák ...tak bacha Romčo na Marka, on je pěknej filuta, aby tě jen neo....neoláskoval a neodkop MYSLÍŠ JAKO JSEM ODKOPL TEBE? A DIVÍŠ SE...PŘECI VÍŠ ŽE tY...NIC MOC...TEDY SPÍŠ NIC NEŽ MOC..NO VŠAK VÍŠ Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 když ono se do něj tak krásně "strefuje" ty voe dneska jsem si zas vymyslel džob - rozhodl jsem se vyčistit si sedačky....a vřele doporučuji všem co se u práce rádi nervujou za týden k tobě přijedu a vyčistíš to taky svému vedoucímu že.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já jsem zvyklej Jendo...se mnou jen tak nikdo nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no pokud máš často depku se ani nedivím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 MYSLÍŠ JAKO TEBE? slíbyl jsi že to tu po foru nerozneseš..béééé béééé Marku to bych si radši přised vejce, než to čistit znova Roman: jak to, to jsi takovej darebák jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) TAK AŽ SI JE BUDEŠ PŘISEDÁVAT ..CHCI BÝT U TOHO Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ty se snad vyžíváš v sadomasochistických praktikách tohle bych nepřál snad ani...ani...ani rácovi Vlasta nás tu špehuje a přitom je hajzlík špinavej...darebák jeden líná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak pánové docela jste přes den poseděly a za toalety určo neplatily tak koukejte do mističky každej bura hodit ať mám za co do rána kalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 hážu a neboj, včera jsem měl k obědu čočku, brzo ti udělám kšeft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: bohužel...darebák je slabé slovo.Co mysliš že jsem poslal Markovi? Cihlu!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman: aha aha, takže jsi tu správně...jsm psal že tu jsme banda hajzlíků tak Marek má tu "cihlu" pro herečku ne?...při troše štěstí to nepozná a jak se bude hodit, až Mára herečku rozčílí a ta po něm hodí "foťákem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: bohužel...darebák je slabé slovo.Co mysliš že jsem poslal Markovi? Cihlu!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman: aha aha, takže jsi tu správně...jsm psal že tu jsme banda hajzlíků tak Marek má tu "cihlu" pro herečku ne?...při troše štěstí to nepozná a jak se bude hodit, až Mára herečku rozčílí a ta po něm hodí "foťákem" a máš ČERNEJ PUNTÍK ZA NAPADÁNÍ VEDOUCÍHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 počkej ti nareferuju trenink, že se ti z toho spotí trenky a jak rád my puntík umažeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.