Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 JÁ MĚL SMAŽÁK A HRANOLE....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tay pěkný je zajímavý, jak tyhle těžký jídla člověka utahaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak asi pujdu umřit do postele kuci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku: Tebe přece nemusim nikam zvát.Jsi vítán u mě v jakoukoliv dobu i s rodinou a myslim to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jÁ VÍM rOMANE JEN ABY SE Z TOHO kibi NEOPUPÍNKOVAL:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak asi pujdu umřit do postele kuci... pán Roman je už znaven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak asi pujdu umřit do postele kuci... dej si slívu a jak už jsem psal..opočiň si...aale napřed horká koupel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 pán Roman je už znaven? a divíš se, já z tebe už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jÁ VÍM rOMANE JEN ABY SE Z TOHO kibi NEOPUPÍNKOVAL:) si piš že opupínkuju a budu vám závidět a dělat naschvály a..a budu z toho mít radost hele ten ráca asi fakt čte ten Blesk co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a divíš se, já z tebe už taky ty voe, snad nejsem tak nesnesitelnej né? (ale jestli jo, tak to bude naše malý tajemství jo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Zdar bando, co probíráte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jo urazil se...herec...asi chce abychom ho přemlouvali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Zdar bando, co probíráte zdar...pošta dneska odešla.... a probíráme KIBIHO hetero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jo, četl jsem zprávu, poslal jsem ti mejl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ty voe, snad nejsem tak nesnesitelnej né? (ale jestli jo, tak to bude naše malý tajemství jo ) jů společný tajemnství...jupí...a můžu si to zapsat do deníčku..prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jo urazil se...herec...asi chce abychom ho přemlouvali... a nebo šel na WCko a začetl se - usnul to připomenu toaletáři, ať mu to naůčtuje Woody: ahoj brachu, ale tak běžný věcí...pomlouvání ráci, roman umírá a pozor!!!...Mára-vedoucí uděluje za pomluvy ráci černý puntíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jů společný tajemnství...jupí...a můžu si to zapsat do deníčku..prosím jasně Marku, ale néé že ho zneužiješ, až budu jednou slavnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 já už slavnej sem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A co proved Racek, že ho pomlouváte?/ že bych se přidal, jak tu nnení/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 mejl došel..pak na to mrknu...a raca je tabu!!!!!!!!!!!!!teď můžeme jít do KIBIHO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku ta OII facelift vypadá v té barvě hodně dobře vid? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3825 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jo vypadá luxusně..mě se OII fejslift moc líbí, ale lepší je žitnýho modrásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A co proved Racek, že ho pomlouváte?/ že bych se přidal, jak tu nnení/ dělá ublíženýho, že ho tu haníme a utekl si číst "prej něco hodnotnějšího - Blesk" a nejhorší na tom je že Mára mu na to skočil Mára: tak šup šup tvrdě do pana kibiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Je to luxus a hlavně ta barva je moc pěkna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OII je povedená a o faceliftu nemluvě...jen se mi moc nelíbý to zpracování exteriéru - lícování a tak, to je mizerný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.