Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 rád s váma dám pivko ale bude mi chvilku trvat než se zapojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-)) asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst ....a je jen jednovrstvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 rád s váma dám pivko ale bude mi chvilku trvat než se zapojím tady se zapojíš velmi rychle, že pak ani nebudeš stíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu o sr**í... ahoj...to už tady byly i jiny specialitky pro fajnšmekry.... ..... tohle už je normalka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst ....a je jen jednovrstvej máš používat vlastní noviny jako já a mám lkid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 no dopr.u toho čtení se nedá žrát...... to sou strášny uchylarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) tak se mi ještě nestalo, že by se mi protrhl papír, musíš si ho dát víc, jo a noviny musíš po přečtení pořádně zmačkat, jinak to není ono :D :doh Editováno: 16. Květen 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 no dopr.u toho čtení se nedá žrát...... to sou strášny uchylarny tak nežer, už to máš mít za sebou. děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak nežer, už to máš mít za sebou.děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tý woéééééééééé to je téma.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D tak to já bych raději obětoval ten list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe to mě ho vyndej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hoši, nechcete někdo zlaté stránky, mám je asi 5 x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda.... tý woéééééééééé to je téma.......... takže můžeme s plnou parádou pokračovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to já bych raději obětoval ten list ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe to mě ho vyndej to musíš sám, toto jsem tu ještě neměli a nevíme jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat už by jsi mohl vědět, že nejlepší je lopuch a nebo tráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak se tady tlemim jako prase operatorky na proti čuměj čemu se tlemim a ja si tu čtu o sr.í..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší. A ještě sleva 50% při čekáni na volnou budku nad 10 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? já ani nevim jestli to chci vědět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší. a bude množstevní sleva....kdyby raciček dostal průjmík?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.