Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon :)

No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích :smich: , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to? lol

myslíš červený trenírky a bílý nátělník? :smich: jak jsem psal, až bude cesta do výstrojáku, nezapomenu na svý hospodský darebáky ;)

Ráca: snaha tu je, ale originalita žádná....no šup šup přemejšlej :p

Marku: ale já chci něco víc od srdce....nééé od funkce :smich:

• Autor

KIBI a co když to nebude od srdce :) ................................................................................

....... :prc::prc: jéjé....

Upraveno od Marek

Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon :)

Tu nejde o peníze!!! Ale ten supr pocit, že jsem vyhrál a vy ne :smich:

• Autor

Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA :)

KIBI a co když to nebude od srdce :) ................................................................................

Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? :smich:

KIBI: slyna? ale no tak.....co to Y...

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA :)

Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl :smich:

• Autor
Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? :smich:

Já nenabízím mnželku...ale sebe :smich::smich:

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Zklamal jsi mě, štrudl nebude :aggressive:

• Autor
Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl :smich:

a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí

Já nenabízím mnželku...ale sebe :smich::smich:

:smich: Tak za tebe by ti měl dát cely mundur lol

kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

• Autor

hoši ale TÉMAJE : MJÚZIK

• Autor
kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? ;)

a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí

Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis :kuk:

• Autor
Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis :kuk:

tak na racu ser.m...kašlem..... :smich::smich:

já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-))

ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? ;)

:smich: plná lednička?...to se u nás nestává, jak se vyloží nákup, tak se objeví tisíc rukou :smich::smich:

kluci vy ste ukecaný, děláte ze sebe "golemy" a při toom jste normál chlapáci, XL vám padne :p

• Autor

A DOST......NEJSME ZA KOMOUŠŮ ...ŽÁDNÝ TRIČKA POD PULTEM.....A UŽ JSEM ŘEKL....A BASTA

já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-))

Ráca pozdě :kuk: , VYPRODÁNO lol

Ráca pozdě :kuk: , VYPRODÁNO lol

sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-(((((

neboj, na tebe se taky myslí....jen nevim jestli v dobrém :smich: pro Jindru to vidím tak na Lko? ;)

sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-(((((

:smich::smich: by ses určit producíroval jak modelka :smich:

• Autor

Jako modelka...jako deb.l......sorry...nic na nikoho konkrétního..jen se to hodilo :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.