Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

To já nezapomínám..Romanovi jsem něco slíbil a dodržím to...:)

Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli :smich:

• Autor

No chudáci děti......takhle je lekat....Romane...

• Autor

Jdu mejt tělo..tak Raco máš vedení....ale pod dohledem KIBIHO

Náhodou byla sranda! kol5 Jenda mě příjemně překvapil

Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli :smich:

jsem rád že jsem udělal radost :palec2: No hele Romane, to děcka asi nebudou mít čistý svědomí :smich:

Hele chlapáci, miznu pomalu ale jistě na kutě....tak se tu mějte a poslouchejte pana vedoucího - Marak ;)Dobrou noc

A já jsem zástupce nebo co? :help:

Náhodou byla sranda! kol5 Jenda mě příjemně překvapil

Jsem rád že to bylo oboustraný :palec2: ....mne se celkově ten sraz líbyl, s lidma se kterýma si píšu jsem pokecal, nebo se alespoň osobně seznámil, takže to splnilo moje očekávání ;)

Marku: ty si to taky umíš načasovat, takže Ráco...jsi hlavní kápo - vel tomu tvrdou rukou (rukou ráco ;):smich: ) :smich:

A já jsem zástupce nebo co? :help:

ty jsi přeci vrchní energetik = ruku v ruce s vedoucím....páč jestli nám vypneš proud, máme po prdeli :smich:

dneska to tady moc nestiham mam doma trochu frmol.....tak asi předam vedení dál a taky miznu.... :)

banda dezertérů :aggressive:lol no nic, postel voláááááá..tak nadobro zdar a dobrou :)

• Autor

Jsem tu..ospalcí dobrou....Tak já taky tedy padám...zítra ráno v 6 jsem tu.....BROU VŠEM...KOLOUŠCI :)

Upraveno od Marek

Dobrou noc všem co odcházeji do pelíšku.Já si jdu udělat něco k piti...za 20 minutek jsem zpět.

• Autor

Dobré ránko všem....zejména WOODYMU, který je po šichtě a maže domů spinkat :)

Bré ráno :) Já právě vstanul a čtu jak mi přejete krásnou šichtu, tak to tady uvedu na správnou míru :smich: . Já noční nedělám, dělám jen denní a když napíšu, že jdu na noční, tak to myslím takhle :prc:lol

• Autor

aha woody...já to nějak popletl....:)

To se stává, dneska mám poslední den volno, tak si ho musím užít a večer hupky dupky na srazík :)

• Autor

Mě zarazilo že by byl na sex ještě někdo jinej kromě mě...:)

:smich: takovych je co to mají rádi lol
  • Autor

No tady v hospodě moc ne...když napíšu že jdme na to :prc: ..tak všichni reagují..co to je sex :help: ..proč... na co.... k čemu to je dobrý apod...viz Raca, KIBI, Roman..no a vlastně to jsme všichni lol ...na jakej sraz jedeš?

Upraveno od Marek

Jdu ovést malou do školky, tak zatím ahoj :)

• Autor

není to pozdě do školky na 8h? aha tatínkovi se nechce vstávat co :)

Manželka je ještě na mateřské a pracuje, tak malá muže byt ve školce jen 4 h, jinač by nám vzali mateřskou :palec2:

• Autor

aha tak to jo.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.