raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 si dělám kozy .... já taky ale byla by to machrovinka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já brečím už teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak jsem nakuknul co tu Woody dřista a koukám,že pomlouváte AUKRO Ale je fakt,že někteří jsou s cenama kapku mimo.Příklad těch schránek.Já scháním ovladač el.oken na stranu splujezdce a všude nejdou pod 300,-.Včera jsem se ptal v mototechně a čuměl jsem.Komplet výjde na 340,-.A je na to záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 To jako levy i pravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman Njn chceš mít jako Orgán slevu na elektřinu, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já brečím už teď možná večer nebo zejtra se tu určitě opět ukážu asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman marku prcham pryč tak třeba se to zlepší tak ještě chvíli vydrž tak se mějte a ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jdu čumět na Ozzzzzzzzáka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast. Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 možná večer nebo zejtra se tu určitě opět ukážumarku prcham pryč tak třeba se to zlepší tak ještě chvíli vydrž tak se mějte a ahooj ČUS BAMBUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast.Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík Nedá je tam velká díra, měřil jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Marku.Děkuju za odkaz.Pěkny fotečky! Já letiště miluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já to pasoval a jeden typ se vleze akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jaky typ, nemáš foto, jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Ahoj Marku.Děkuju za odkaz.Pěkny fotečky! Já letiště miluju! Ahoj Romčo..potřebuju potěšit..raca a woody se do mě dneska pustili až jsem nabídnul svojí funkci / rezignaci / Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahojky sluničko moje.Já jsem dnes rozdávačnej...co bys rád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 uplakanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Ahojky sluničko moje.Já jsem dnes rozdávačnej...co bys rád? Vřelé lidské teplé slovo potěšení ale pokud jsi rozdávačnej beru vše co máš navíc.... Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 uplakanku No a dej to i na nástěnku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No ja jdu radši spat, necám vás tu osamotě , ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 měj se woody..... zítra už budu zase ten "starej" vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Marku: Ty jseš pro selátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) asi jo ale v podstatě je to jedno hlavně že bude maso a co ty koloušku...co ty tak to i já hlavně jde ale taky o to, aby s tím nebylo moc práce a hlavně byla zábava a zapřili jsem napřed trenky při sportu a pak zapařili hlavy Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 dobrej večír ve spolek...tak jaká je docházka náčelníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Jendo.Tak jak? Byls cvičit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.