Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jooo kibi kdyby to šlo bouham a nic i rohlikem sem to zkusil a nic

co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? :kuk::smich:

Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody :feve::smich:

co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? :kuk::smich:

Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody :feve::smich:

samozřejmě oholit se rohlikem .-)))))))

jaky prase ??  chrochro chroooooo chro :-))))))

chlapci jdu taky bydlet. do rána chvilka, tak abych trošku ráno vypadal k světu

tak taky dobrou :-((((( to se to tu pěkně vytratilo achjjoooo abych se tu nebal

tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty ;)

dobrou Stando, já to taky za chvilku balím, ať ráno v práci neděsim kolegy :) ahoj

tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty ;)

juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Dobrou noc všem :)

juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

tak zase až tak moc jsem to nemyslel :smich:

plnej souhlas :palec2: ....pro nás príma zábava, pro nechápající a nezasvěcené přísedící těžká újma na psychyce lol

no tak doboru kibimu a romanovi ...já to tady dopiju a asi taky poletim když už sem tu zbyl sam

brou brou Romčo

Ráca: fekál párty :smich:

brou brou Romčo

Ráca: fekál párty :smich:

no jak to jinak nazvat .....takhle sem to pochopil od standy

možná jsme tu díky tomu jen sami

prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní :palec2:

Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku :p

prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní :palec2:

Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku :p

jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))...  a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni

jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))...  a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni

máš recht :palec2: ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" :smich:

Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc :)

máš recht :palec2: ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" :smich:

Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc :)

dobrou Honzoo...já tu ještě vydržim tak do jedny než přijede herečka z práce.... :palec2::palec2::palec2:

Bré ráno kucí , jak jste se vyspali :)

Umě dobrý, vezu tchýni domu :rock: A potom se okupat na bazén a potom hurá na sraz :palec2:

Tak ahoj, a večer se stav :palec2:

Krásné dobré ránko :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.