Červen 2, 200916 r Autor Sem tak nasraný že by to nezvládl ani stabilizátor na foťáku Klídek..nasere to, ale nejde o život, jde o peníze za nový kolo?
Červen 2, 200916 r To je jasné: Nejde o život ,ale zamrzí to,ale jediná věc mě trochu těší,že ten první kdo to škrábnul,nejsem já
Červen 2, 200916 r A jahody rostou...a manželka peče a peče...pak nemám mít 115kg.... To jako je jedna pro mně
Červen 2, 200916 r Á Woody dostal chuť .Teď z jiného soudku:Svítí ti parkovačky normálně?Mi Robert nedávno poslal nové a už jsou zase v hajzlu,tak nevím jestli já nemám pech
Červen 2, 200916 r První problém byl, že mi tam nevlezli, po 2 msících odešla 1 poslal mi další, která nesvítila od novoty, tak poslal další a ta tam vleze v poho, tak mám každou jinou, ono to ani tak nevadí, akorat jedna svítí slaběji, tak je to naprd
Červen 2, 200916 r No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá
Červen 2, 200916 r No mi přestala svítit jedna,tak mi poslal dvě nové a teď jedna svítí slabě a na druhé nesvítí jedna ta malinká na boku.Tak nevím,žeby to bylo tím snížením,to víš ono to ztvrdlo a teď to trochuvíc drncá Ja nevím no asi bych už do toho nešel
Červen 2, 200916 r Autor Marku: ta buchta vypadá dobře! Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík to Tě prý zcela jistě uzdraví...
Červen 2, 200916 r Tak Ti manželka zabalila pekáček s buchtou / bublaninou/ a je to na poště ..čekej balík to Tě prý zcela jistě uzdraví... Néééé!!! že ji zdravím a opravdu at nic neposílá-moje taky občas peče
Červen 2, 200916 r Nepotřebuje někdo posekat trávu na zahradě? Marku, ta buchta vypadá dobře Jak jsi říkal, že se jmenuje? Upraveno Červen 2, 200916 r od Woody
Červen 2, 200916 r Jo muže hned zítra naspoupit Na oplátku ti pošlu myčku Co to je za dodávku???? Od té firmy mám počitač!!! Nekecám!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.