Červen 4, 200916 r Autor jsem zde......tak jak dneska večír pánové.....myslím, že nás hostí oslavenec Standis....
Červen 4, 200916 r no nevim nevim jestli se tomu standa postaví čelem :-))))) a bude hostit tuhle bandu :-)
Červen 4, 200916 r Autor Já si dám...Redbull....a Cappy...multivitamín...díky Stando....Jo a 1x ovarový koleno celý..chleba půlka..a křen....
Červen 4, 200916 r Autor Přeji všem hezký podvečer tak co kolečko už jsi oplakal a manželce odpustil?
Červen 4, 200916 r Woody tak jak to vidíš v tu sobotu? Dostal jsem svolení od manželky že se můžu zůčastnit aspoň spanilé jízdy,ale uvidím jaké bude počasí
Červen 4, 200916 r Ale já potřebuju aby tady byli hlavně oslavenci víš Marku...sere mě to ale nevím jak s tím dál.
Červen 4, 200916 r Autor A doutníky pro každeho, přeji pěkný večer ač nekuřák...vítězný nebo oslavný doutníček můžu.....ale kva kva kvalitní
Červen 4, 200916 r Autor Ale já potřebuju aby tady byli hlavně oslavenci víš Marku...sere mě to ale nevím jak s tím dál. já vím, ale to bude těžko zrealizovatelné.....klidně si to domluvte i přes týden,,,,já tam nemusím "zaclánět"...ale 11.7. se mě nezbavíš
Červen 4, 200916 r já vím, ale to bude těžko zrealizovatelné.....klidně si to domluvte i přes týden,,,,já tam nemusím "zaclánět"...ale 11.7. se mě nezbavíš I kdyby jsme tady byli jen my dva tak to DOPADNE!!! TOHO 11.7
Červen 4, 200916 r Autor Jo jo Marku už sem jí odpustil a utřel slzu,život jde dál přesně, hlavně jestli byl odpustkový
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.