Červen 4, 200916 r Woody tak jak to vidíš v tu sobotu? Dostal jsem svolení od manželky že se můžu zůčastnit aspoň spanilé jízdy,ale uvidím jaké bude počasí No tu bych si i odpustil, jezdit někde 80 kiláku v dešti? Nevím, no
Červen 4, 200916 r Nic kucí, čusky, přijal jsem nabídku od kamarádky na pokec a pivečko Papa tak zítra dopředu doboru noc.,,
Červen 4, 200916 r Autor Nic kucí, čusky, přijal jsem nabídku od kamarádky na pokec a pivečko Papa tak zítra dopředu doboru noc.,, A kam jdete se Žanet?
Červen 4, 200916 r Hmmm...to si někdo umi zařídit vid Dádo Já ne, ona sama.. asi Marek nemůže nebo co a tedka je někde u kamarádky nebo co..
Červen 4, 200916 r Tak tam pozdravuj a pořádně se vožerte.Jinak Dáda je z Brna a Žanetka z K.V...takže asi smůla...
Červen 4, 200916 r Romča tomu dal tečku myslím Romčo, ale co ty víš kde a u koho jsem Pa nebo se nestihnu ani oblíknout..
Červen 4, 200916 r Autor Tak tam pozdravuj a pořádně se vožerte.Jinak Dáda je z Brna a Žanetka z K.V...takže asi smůla... Romčo..to vím..to byla sranda..pokud víš co to znamená....
Červen 4, 200916 r Romčo..to vím..to byla sranda..pokud víš co to znamená.... Nefiiim!!! Co to je? To je když dva šukaji a třeti se na něj díva?
Červen 4, 200916 r Autor a další..po Romčovi co neví co je prča:)...chjo to je sestava.....no nic..dneska se tu moc neohřeju...
Červen 4, 200916 r Já vím co je legrace Legrace je , když Marek vylpije 1litr mlíka ne ex to je potom legrace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.