Červen 4, 200916 r Autor Woody to byla ta legrace mnohem dřív....stačil by první lok....a u teplýho mlíka jen ten jeho smrad nebo vidět škraloup....ku.va a jdu blejt...
Červen 4, 200916 r Autor No je tu mrtvo...nikdo nikde..jdu do jiný knajpy....čus...........................
Červen 4, 200916 r No je tu mrtvo...nikdo nikde..jdu do jiný knajpy....čus........................... měj se
Červen 4, 200916 r Autor Kdes byl???? Pokud něco potřebuješ/chceš..jsem na skypu nebo na mobilu..tady dneska končím......
Červen 4, 200916 r No nazdárek!!! Konečně někdo s kym si mužu dát páku čau Romčo, ted bys mi asi utrhl ruku akorát jsem dorazil před chvilkou z fitka a jel jsem ruce...jsem stahanej jak mezek
Červen 4, 200916 r čau Romčo, ted bys mi asi utrhl ruku akorát jsem dorazil před chvilkou z fitka a jel jsem ruce...jsem stahanej jak mezek Ahoooj! Ty se máš! Já jsem na to zase týden ani nesáhl!
Červen 4, 200916 r Ahoooj! Ty se máš! Já jsem na to zase týden ani nesáhl! já zatím zvládám chodit obden, ale musim se sakra překonávat - dneska po šichtě a dvou pivech ale supr trenink jak není čas, tak se holt nedá svítit no...tak snad alespoň o víkendu se budeš hejbat ne
Červen 5, 200916 r Autor Dobře, ale hned mě po ránu nasrali v práci, takže musím něco dělat...doprdele a v pátek takový hoňky.....a to jsem dal mýmu parťákovi volno...se dneska udřu....psychicky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.