Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Raca: Ty dnes nepracuješ? To neni možny! ;)

pracuju romane :) ale doma...do normalní roboty jdu až zejtra večer

Jasně.Jsem zvědavej kdy se nám konečně vráti léto?

• Autor
Jasně.Jsem zvědavej kdy se nám konečně vráti léto?

13.6. a pak 10. - 12.7.2009---- VÍŠ PROČ NE? :palec2:

Zdarec bando, tak jsem doma :palec2:

Tak pracovní víkend mám pomalu za sebou,přede mnou 2dni volna,měl jsem si sice užívat titulu slaměny vdovec jelikož máma s prckem měli jet na tejden na dovču,ale malá má od včerejška teploty a rymyčku tak musí zustat doma.Já mám v plánu konečně namotovat centrál do autí tak snad na to bude čas,ve středu čauky bando.

• Autor

TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1.........:)

Ahoj Vlasto, centrál jsem už montoval, kdybys něco nevěděl, tak se ozvi :palec2:

TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1.........:)

Ahoj Marku, my jsme si s mojí maminou zas užili nádherný srázek, bylo tak skvěle jak nikdy předtím, byla to paráda, viz foto 4.SRAZ OSTRAVSKA 6-7.6.2009 Beskydy-Malenovice , to se ani nedá popsat jak to tam bylo super :palec2:

• Autor

Jo Woody..koukal jsem už nafotky..muselo to být super....já mám smůlu, páč všechny srazy jsou strašně daleko....:(

No, řeknu ti, že Rolbař přijel až z Prahy :palec2: oni ti pražáci se asi neumí bavit, tak jezdí na moravu lol

• Autor

a já to mám jen do Prahy 120km :(

No, to je hoďka a pul navíc, kde je problém :smich: . Řeknu ti, že hodne zvažuji zajet na podzim na SKODAHOME.

Manželku ten srazík tak chytnul, že by jela i se mnou a dokonce se se mnou dnes dívala na zelené stránky :smich:

• Autor

Na Škodahome asi pojedu..to je Prágl....ale k Vám těch dalších 240km..jen praha a z ní domů je už moc.....a pak k tobě dalších cca 200...to bych najel cca 700km.....co by nevadilo..ale nádrž není bezedbná stejně jako ,peněženka :)

Upraveno od Marek

Takže je nějaká šance, že se potkáme osobně :palec2:

• Autor

Já myslím Woody že jo....ale asi pojedu na otočku..pokud mě nevezmeš do chatky :)...ještě uvidíme..je to daleko...:)

:prc: Roman ti dal kopačky :smich: anebo říkám, že moje žena pojede taky, tak chceš do trojky :kuk:
  • Autor

Do trojky nene..mám sexu doma dost :)...holda půjdu k Romanovi......a óčkařům...snad mě vezmou..když efka mě nechtějí :(

Ale chtějí, když tak manželka přespí v autě :smich:

• Autor

pozdě :)..Roman by mě vzal na poprvé

No nic, stejně tě rád uvidím -_-

• Autor

aj já....:)

Kde je zbytek, že tu není :)

• Autor

Raca makal doma tak je asi znavenej.......:)

:prc: no, to se tu dějí věci lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.