Červen 7, 200916 r Autor Jasně.Jsem zvědavej kdy se nám konečně vráti léto? 13.6. a pak 10. - 12.7.2009---- VÍŠ PROČ NE?
Červen 7, 200916 r Tak pracovní víkend mám pomalu za sebou,přede mnou 2dni volna,měl jsem si sice užívat titulu slaměny vdovec jelikož máma s prckem měli jet na tejden na dovču,ale malá má od včerejška teploty a rymyčku tak musí zustat doma.Já mám v plánu konečně namotovat centrál do autí tak snad na to bude čas,ve středu čauky bando.
Červen 7, 200916 r Autor TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1.........
Červen 7, 200916 r TAK DNŠNÍ DEN JSEM ZCELA A NEFALŠOVANĚ PROFLÁKAL....manželka s amlou byla pryč...a já si krásně zalenošil u TV u F1......... Ahoj Marku, my jsme si s mojí maminou zas užili nádherný srázek, bylo tak skvěle jak nikdy předtím, byla to paráda, viz foto 4.SRAZ OSTRAVSKA 6-7.6.2009 Beskydy-Malenovice , to se ani nedá popsat jak to tam bylo super
Červen 7, 200916 r Autor Jo Woody..koukal jsem už nafotky..muselo to být super....já mám smůlu, páč všechny srazy jsou strašně daleko....
Červen 7, 200916 r No, řeknu ti, že Rolbař přijel až z Prahy oni ti pražáci se asi neumí bavit, tak jezdí na moravu
Červen 7, 200916 r No, to je hoďka a pul navíc, kde je problém . Řeknu ti, že hodne zvažuji zajet na podzim na SKODAHOME. Manželku ten srazík tak chytnul, že by jela i se mnou a dokonce se se mnou dnes dívala na zelené stránky
Červen 7, 200916 r Autor Na Škodahome asi pojedu..to je Prágl....ale k Vám těch dalších 240km..jen praha a z ní domů je už moc.....a pak k tobě dalších cca 200...to bych najel cca 700km.....co by nevadilo..ale nádrž není bezedbná stejně jako ,peněženka Upraveno Červen 7, 200916 r od Marek
Červen 7, 200916 r Autor Já myslím Woody že jo....ale asi pojedu na otočku..pokud mě nevezmeš do chatky ...ještě uvidíme..je to daleko...
Červen 7, 200916 r Autor Do trojky nene..mám sexu doma dost ...holda půjdu k Romanovi......a óčkařům...snad mě vezmou..když efka mě nechtějí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.