Červen 18, 200916 r Autor Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl černo žluté tričko... Ty s tím nedáš pokoj.....
Červen 18, 200916 r Autor jenom příjdu a už se to tuu rozutíká..asi že jsem se nekoupal no něco cítím...
Červen 18, 200916 r Ahoj Jendo.Dnes jsem si na Tebe vzpomněl černo žluté tričko... ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb?
Červen 18, 200916 r Autor ahoj světoběžče, doufám že jsi si vzpoměl v dobrym kontrola sportovců: tak jak, chodí se do fitka nebo alespoň nějakej pohyb? já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis
Červen 18, 200916 r no něco cítím... ahoj Marku, už zas cítím dýku v zádech jake jste měly den lidi...práce?.volno? já ještě zbytek dovolenky, tak odsportováno
Červen 18, 200916 r já chodím z a do garáže pro auto...a pak po kanceláři, když diktuju dopis panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat ahoj Žanet
Červen 18, 200916 r Autor panečku taky pěknej cestovatel...a opálil ses u toho? neboooj Máro tričko budeš mít taky a budeš na mne vzpomínat ahoj Žanet cítím v tom malinko, ale jen malinko ironie.....pívo je připravený
Červen 18, 200916 r cítím v tom malinko, ale jen malinko iron.....pívo je připravený Iron?...ale já dneska okna nemyl Šikula Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto já jsem dal dneska fitko a 25km brusle - jsem příjemně vyšťavenej
Červen 18, 200916 r Autor Iron?...ale já dneska okna nemyl Šikula Roman: to bude, ale aspoň budeš vědět, že jsi dal svalům co proto já jsem dal dneska - jsem příjemně vysátej
Červen 18, 200916 r co sem lezeš nalitej protože je krásnej večer a mám zatím malou radost, že mi možná podaří sehnat znak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.