Červen 18, 200916 r Autor Bysme se mohli poskládat za hospodu a koupit ji striptéra, aby viděla oco přišla v manželství s Markem Asi o několik cm hahahahahahahaahaha
Červen 18, 200916 r Kdyby chtěl někdo zkritizovat moje fotečky ve vláknu tak budu moc rád: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=4150
Červen 18, 200916 r Autor Kdyby chtěl někdo zkritizovat moje fotečky ve vláknu tak budu moc rád:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=4150 co tady spamuješ......já je viděl....hezky tam pozuješ....
Červen 18, 200916 r Já jsem dáreček......no však uvidíš v sobotu sporťáku jasnéé wooody: to bychom v rámci "kamarádství" vážně i mohli
Červen 18, 200916 r Autor jasnéé wooody: to bychom v rámci "kamarádství" vážně nemohli udělat, je přeci všemi milován a moc oblíben... o děkuji
Červen 18, 200916 r to já tenhle týden už 2 koukám že jsi pěknej cukrouš aby jste nedopadli jak ten čokoládovej chlápe v reklamě na AXE ale notak Marku, tohle je jasnej FAKE
Červen 18, 200916 r Stando: tak ta Nokia E52 se ještě neprodáva a mohla by být okolo sedmi tisic ale je to plácnuti do vody.
Červen 18, 200916 r ahoj wooďáku a nepřepracuj se lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat
Červen 18, 200916 r koukám že jsi pěknej cukrouš aby jste nedopadli jak ten čokoládovej chlápe v reklamě na AXE ale notak Marku, tohle je jasnej FAKE protože si nedokážu říct dost
Červen 18, 200916 r lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat copak??
Červen 18, 200916 r Autor ahoj wooďáku a nepřepracuj se lidi taky asi pomalu miznu, vymyslel jsem si děsnou pakárnu na autě, tak jdu makat chceš to mít na sobotu vymazlený jo...
Červen 18, 200916 r protože si nedokážu říct dost joooo čokoláda to je droga....taky si rád "šlehnu" Stando dávám tapece do koženky...strašný s tim.
Červen 18, 200916 r Stando: s největší pravděpodobnosti to by bylo z Agory ale rozhodně jen s CZ zárukou!!!
Červen 18, 200916 r chceš to mít na sobotu vymazlený jo... právě naopak, určitě to nestihnu...navíc auto mám zaprasený, uvnitř bordel...no budu to muset dát do richtigu, ať mě pak nepomluvíš
Červen 18, 200916 r joooo čokoláda to je droga....taky si rád "šlehnu" Stando dávám tapece do koženky...strašný s tim. tak to pak hoď foto, to mě taky zajímá
Červen 18, 200916 r Stando: s největší pravděpodobnosti to by bylo z Agory ale rozhodně jen s CZ zárukou!!! díky
Červen 18, 200916 r nepomluvím..mám to taky zasraný......ale já budu voňavka hmm tak to asi taky vyndám ze skříně sváteční pitralón, abych nebyl za smraďocha Stando: neboj pochlubim se;) jedny zadní dvířka už jsou fertig a teď bastlim druhý...předek je tisíckrát jednoduší, ten půjde sám tak bando zatím ahoj a dobrou noc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.