Červenec 13, 200916 r já jsem koukal na videa a fotečky, moc pěkný...sere mě že jsem makal a nemhl jsem dorazit hele, te´d si uvědomuju...snad mě tu nebalil - no byl na mne milej a vůbec, kde je Žanet - tradyční noční návštěvnice?
Červenec 14, 200916 r Pánové 7,5 hod s Maruškou je zabíjející.. ale fakt brutální večer, noc, ráno. Dokonce s policejní dohrou ty *** si myslijou, že s tou fábkou ve 3-4 lidech něco předvedou Ted se mi už nechce to zpracovávat, ale možná budou střípky dádového obyčejného pondělního večera Nic, dem se aspon chvilku vyspat. Dobrouky.
Červenec 14, 200916 r Autor Asi spíte co? Touhle dobou nefakčenko ani Mara Dádo neboj, Mára je tu .....
Červenec 14, 200916 r tak už sem taky po dovoleny v práci a řeknu vám vstávání děs běs :-(.... jestli dneska bude hukot tak nevim jak to přežiju
Červenec 14, 200916 r ty nové díly jsou trošku slabší ,né že by první série byla kdo ví co,ale tyto jsou opravdu bídný.
Červenec 14, 200916 r ty nové díly jsou trošku slabší ,né že by první série byla kdo ví co,ale tyto jsou opravdu bídný.
Červenec 14, 200916 r já jsem koukal na videa a fotečky, moc pěkný...sere mě že jsem makal a nemhl jsem dorazit hele, te´d si uvědomuju...snad mě tu nebalil - no byl na mne milej a vůbec, kde je Žanet - tradyční noční návštěvnice? jo žanetka,ta už nás vůbec nezná nebo nechce znát.......úplně se na nás vykašlala.
Červenec 14, 200916 r Autor jo žanetka,ta už nás vůbec nezná nebo nechce znát.......úplně se na nás vykašlala. žanetka teď prudí n OC foru......tady hledala chlapa a zjistila že jsou tu jen samí lami..tak šla lovit na OC.....
Červenec 14, 200916 r Kampak šel pan poslanec...že by na golf s nějakým lobistou? Docela si to trefil.
Červenec 14, 200916 r žanetka teď prudí n OC foru......tady hledala chlapa a zjistila že jsou tu jen samí lami..tak šla lovit na OC..... :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.