Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ahoj dádo..tak co bylo ve sněmovně dneska...něco důležitého? :)

O ničem nevím, spal jsem lol (což snad mluví za vše..)

Vlasto a co ten Gambíč 11 excelent? Ten mi docela dost chutná, ale moc ho nikde nemají.. Je to pravej opak piv co piju, celkem sladkej sametovej..

nazdar bando darebná kol5 tak šup jedno vychlazený hnedka ke mně :)

G 11° není špatnej, ale je to pořád Gambáč. já se těším, až ochutnám 11° pardál

nazdáááááááááááááááááááááááááááááár Honzóóóóóóóóó

dlouho jsem tě neviděl

Hele, toho pardála jsem ještě nezkoušel, mám dojem, že to je jedno z těch levnějších piv? A patří to pod Budvar?

ahoj Stando, no jo, mám určitě černej puntík za špatnu docházku :D jak je teplo, tak se u PC neudržím a jsem pořád v luftě :)

určitě vám moje rejpání chybělo co lol

Kibi: kdybys viděl co předvádějí tví kolegové v Brně ve služebních Fábiích :smich:

Tak pokud se to dá pít, skusím to někdy :) ale já jsem celkem zvyklej -_- tak nevím jestli změním, ale já tedka doma lahvový ani nemám. Pouze to, co jsem si dovezl "z cest" :)

Kibi: kdybys viděl co předvádějí tví kolegové v Brně ve služebních Fábiích :smich:

povídej a přeháněj...Fabiích?..to jsou nějaký muzejní ne? :)

Stando: kurňa to se musim chovat slušně ať mi ho odmažete :smich:

• Autor
ahoj Stando, no jo, mám určitě černej puntík za špatnu docházku :Djak je teplo, tak se u PC neudržím a jsem pořád v luftě :)

určitě vám moje rejpání chybělo co lol

Kecáš, máš novou herečku :prc: a ta tě sem moc nepouští..... :smich:

dada ja ho ještě nepi¨l

Honzo, neboj, za pár účastí ho máš pryč

HOnzi ve městě hlídkující jezdí povětšinou ve Fabiich.. a muzejní :smich: jak se to vezme, vezmi si, že my jsme přecejenom 2. největší policejní okrsek v ČR, že... takže obměnit vozový park chvilku trvá, tuším něco kolem 3 let se povídalo..

První mě málem zajeli, kokoti !!! na ty sem dobře řval, sem čekal, kdy se otočí, ale vzhledem k tomu, že měli na zadních sedadlech 2 holky (nevypadali jako zatčené..) tak je jasný, že je nějaký hulvát po nich pokřikující nezajímá.

A druzí kousek nad "centrálou" když zjistili, že ten kropící vůz zanechal na zemi opravdu vodu, na těch kolejích to trochu klouže, protočili to, motačka gum, pěknej zvuk, rapidní rozjezd :) ale ti byli v pohodě :) s těma se dalo pokecat a vůbec nic neví o skodahome, se musí napravit lol

Kecáš, máš novou herečku :prc: a ta tě sem moc nepouští..... :smich:

ty vole ty taky musíš hnedka všechno vykecat...no joo, tak jsem podpanoflák :smich: keci, na kočičí tlapu slibuji, že je to tím že je léto a já řádím venku :p

Stando: jasný, budu se snažit...nastolim tu (ne)pořádek a (zlo)řád :palec2:lol

HOnzi ve městě hlídkující jezdí povětšinou ve Fabiich.. a muzejní :smich: jak se to vezme, vezmi si, že my jsme přecejenom 2. největší policejní okrsek v ČR, že... takže obměnit vozový park chvilku trvá, tuším něco kolem 3 let se povídalo..

První mě málem zajeli, kokoti !!! na ty sem dobře řval, sem čekal, kdy se otočí, ale vzhledem k tomu, že měli na zadních sedadlech 2 holky (nevypadali jako zatčené..) tak je jasný, že je nějaký hulvát po nich pokřikující nezajímá.

A druzí kousek nad "centrálou" když zjistili, že ten kropící vůz zanechal na zemi opravdu vodu, na těch kolejích to trochu klouže, protočili to, motačka gum, pěknej zvuk, rapidní rozjezd :) ale ti byli v pohodě :) s těma se dalo pokecat a vůbec nic neví o skodahome, se musí napravit lol

tady u nás Fabky už téměř nejsou, ale škoda - jsou to věčný vozidla :) jináč koukám že tam máte pěkný darebáky - kdyby aspoň těm holkám vysvětlili, že se maj tvářit utrápeně "zatčeně" :D jináč pěkný "zážitky" :smich:

a kdy nám herečku uklážeš, když jí už slibuješ kočičí tlapku :smich:

JJ jsou to tu darebáci páč většina jsou mladí kolíci..

No to mohli, páč ty mařky se tvářili snad jakoby se mi smáli. A ještě si to vlastně dávali bez majáků, to by neměli, viď, pokud vzadu vezou "zadrženou" osobu..? Jinak vlastně nejsou ve výkonu služby.

No to mohli, páč ty mařky se tvářili snad jakoby se mi smáli. A ještě si to vlastně dávali bez majáků, to by neměli, viď, pokud vzadu vezou "zadrženou" osobu..? Jinak vlastně nejsou ve výkonu služby.

a nejsi malinko moc zvědavej??? :smich::smich:

• Autor
a kdy nám herečku uklážeš, když jí už slibuješ kočičí tlapku :smich:

neukáže...by jsme mu jí hnedka zkritizovali :smich::smich::smich::prc::prc::prc:

Vlasto a co ten Gambíč 11 excelent? Ten mi docela dost chutná, ale moc ho nikde nemají.. Je to pravej opak piv co piju, celkem sladkej sametovej..

Čéče ten jsem ještě nezkusil,nějak mi 10tkou nenadchly,ale jak píše Standis pardál nejni špatnej,ale je spíše nahořklej a já má radší sladší pivísko.

jj Vlasto pardál takovej je a připadá mi, že je malinko vodovej, proto jsem zvědav na 11, SNAD BUDE LEPŠÍ

Marku, myslíš, že by jsme byly až tak moc kritický??? :smich:

zadržená osoba se veze bez majáků - ty se zapínaj pouze v nejnutnějších případech a pokud je to nařízený ;) k výkonu služby nemusí mít zaplí majáky...ba naopak, ve výkonu služby je policista téměř vždy ;) PS: jináč mohli vést na oddělení ounamovatele, svědky či pošozené, aby jsme jim nekřivdili:)

Standa: :smich:

a nejsi malinko moc zvědavej??? :smich::smich:

Ani ne, kdyžtak si to zejtra najdu v literatuře a nebo podle zákona bla bla mi to bude muset PČR sdělit ;) (i když dokázal bych najít i něco, proč by mi to neřeklo :smich:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.