Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak mi písni cenu do SZ , když se za to stydíš lol

Mízím, tak ahoj :)

Zrcátko aspon pravý velký? :p

Dobré dobré :)

ahojky :-)

tak co lidi,jak je po víkendu???

po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-)

Zduř :palec2:

Tež tak nějak akorát musím na odpolední :kuk:

tak co lidi,jak je po víkendu???

PArádně :) máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy lol akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil :feve:

po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-)

ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?!

PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu :) aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával :smich::palec2:

No jo,u nás se griluje každou chvíli :-) je to rychlejší a zábavnější než stát u sporáku :-)

Tady má někdo zahrádku, že..? :p

Tady má někdo zahrádku, že..? :p

To víš i když mám bydliště "Praha" tak bydlím na okraji kde jsou baráčky :-) a hlavně to nejsou ty nové zástavby kdy je snad jen 2m kolem baráku :-) :p;)lol

Není nějak velká,ale zaparkujou se tam všechny 4 auta a když si domu vemu koně tak i on má prostor.. gril ale máme zatím jen skládaci,na zděný se šetří korunky,střecha na baráku je přednější :-)

na co strecha kdyz je grill a dobra zabava .)

Střecha je dooost stará a s eternitovými šablonami a sem tam nějaka spadne :-( okna už jsou vyměněný a tak ted se musí pořešit střecha,třeba i proto aby na nas při grilovačce nějaká ta šablona ze střechy nespadla lol

PArádně :) máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy lol akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil :feve:

dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne lol max bych ti objednal srp

joo zničující víkendy to znám ;)

grilování je mi jasný,slavení taky,ale co znamená a tak mi teda jasný není ;) ...myslíš Zuzi jako toto :prc: ?? :smich: :smich: :smich:

nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá lol

dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne lol max bych ti objednal srp

JO tu myslím, dobře a kladívko by si taky zařídil, cooooo? :kuk:lol lol lol

A vůbec, srp se mi nelíbí, u toho musím klečet :D

Zdravim...prosil bych jedno orosené !   a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. :)

nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá lol

Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ?

Copak se stallo v patek ?

Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ?

to jo ale já v týdnu nemám moc času a tak jsme to hodili na výkend,narozky minulý týden a to jsem musela být v práci.. a ještě mamina bude mít svátek a sousedka narozky tak jsme to nacpali vše do výkendu :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.