Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 A jak se to projevilo,moc tvrdé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) tak nemužu říct jestli moc nemam srovnaní s jinyma typama pružin...ale rozdil tam je.....poznaš až pojedeš na nějaky nerovny,naučeny silnici kde máš ve zvyku jezdit tolik a tolik jak to pocitíš...ale jak sem psal každej to pocítí jinak..já už sem si pomalu zvyk.holt sem rozmazlenej Editováno: 16. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 dobrý dobrý...sice nevim jestli opravdu je....ale mam volno herečka taky tak to vidim bud na vylet nebo nakupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Prdlé gumy přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 ahoj...tak už vím co mě dneska čeka :-(...odešel nám vysavač do věčnych lovišt tak musime nějakej pořídit....nesnašim luxovani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No z tohoto důvodu jsem nepořizoval koberce, ale jen plovoučky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 plovoučka mi vadi tu tak do kuchyně ale do obyvaku a pokoje musim mít koberec....tak já mizim datart čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No z tohoto důvodu jsem nepořizoval koberce, ale jen plovoučky .) já zase parkety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Přesně , koberce jsou out i kdyz do loznice super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Přesně , koberce jsou out i kdyz do loznice super no nevím,já měl vždycky pak spálený kolena :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No to chce si je nedávat na postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tak jsem ještě nějakej jetej po tom dnešním obědě,k tomu ještě trošku náročnější víkend...no vůbec se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Jinak ještě tu budu s váma tejden a pak už mám konečně dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ahojte Ondro, v pátek jsme tu řešili, že jsme neviděli tvoje autí. Tak co, kdy nam ho ukážeš? /to auto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 u mě to vypada ST-pondeli volnák .) ps : auták chceme vidět !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ondro tak co bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Přesně , koberce jsou out i kdyz do loznice super tak to mam radost nerad sem trendy abych měl všechno co jde s dobou a byl moderní .. .....jinak ted sme přijeli z práglu a skoro 5litru v prdeli....tak sem zvědavej...herečka už za mnou luxuje a tváří se spokojeně takže by to mohlo dopadnout tak že mě do luxovaní nebude už nutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Aby to nebylo vobracene .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 to snad ne...pani je unešena a spokojena...ten starej stal za prd strašně hulakal a malo vysaval tak to bylo strašny...stímhle to vypada že na čas bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ondro, tak mě napadlo, máš někde foto svojeho auta, ještě jsem ho nikde neviděl Wooďáku ... ba jo ja to chci taky vidět .) Teď to čtu,sem to v pátek nějak nestíhal a přes víkend nebyl čas sem přijít . No co se týče moje auta tak se budu muset polepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ondro tak co bude ? jj se polepším a vyfotím,ale není to něco vyjímečnýho jen stand.FI s nějakejma věcma co jsem vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Není to náhodou tato ružovoučká ? Táák a teď jste mě překvapili o moment překvapení,moje nej fotka co jsem si auto fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tak letím,večer možná na jedno dojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.