Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já ti povím proč! Protože vše je o penězích :p . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik :feve:

Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

Vloženo
Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

No jo, ale vo tom to je, že si to doěláš sám, :p a navíc třeba parkovák na FI stál kolem 9000 kč a ty si ho koupíš za 1500 tady v bazaru ;) . Ale jak píšu, je to hodně o penězích a kdybych na to měl, tak samo bych si nekoupil eleganci a le sport, protoče se mi líbí :palec2:

Vloženo (editace)

sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...