Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak jsem dneska ohlížel YETIHO a řeknu ti, že yz venku jakš takš, ale ten vnitřek nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ahojda lidičky :-) Na Yetiho jsem také koukala a asi jsem jiná ale mě se nelíbí ani z venku,pořád mi připomíná Fiat Multipla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Mě ROOmstra, taky je tak škaredý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 hergot proč je to dvakrát ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 no já jej viděl zatím jen na fotkách,ale taky z něho nejsem nějak odvařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 na cco jsem moc zvědavej tak combi Sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Já ti povím proč! Protože vše je o penězích . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 YETIho jsem viděl i v něm se projel...cca 10 km...a mě se to líbí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád..... No jo, ale vo tom to je, že si to doěláš sám, a navíc třeba parkovák na FI stál kolem 9000 kč a ty si ho koupíš za 1500 tady v bazaru . Ale jak píšu, je to hodně o penězích a kdybych na to měl, tak samo bych si nekoupil eleganci a le sport, protoče se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant... a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře......vyzkoušeno u kámoše...co má sporta Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 nazdarek..tak sem vstal po nočni a kupodivu mě ani nevzbudili chlapci co nam před barakem dělaj chodniky..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak to ti přeji krásné ránko :-) a já mažu na oběd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 dík zuzi...sice koukam jako bubak ale chleba s medem k snídani mě nakopne :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Chleba s medem milujůůůů ale k obědu by to nešlo.. to jsem měla kuřecí špíz a brambůrky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 no k obědu ne...ale ja ted právě snidal :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant... a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře......vyzkoušeno u kámoše...co má sporta To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 a chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce? SPÁT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jestli pak poznáte co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Jestli pak poznáte co to je já to vím bazmecht za okno Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. tak stejně mi nadává brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 takže to je všude podobny :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.