Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit

ahoj stando je to jen takova rychlovka co sem spachal během snídaně :-))))....a vyslech si plno nadávek že dělam v obyvaku bordel

tak musíš doma vysvětlit, že to děláš pro její bezpečnost, až otevře dveře, aby to bylo vidět a nikdo jí nesejmul

jj tim sem se ohaněl ale když mi ukapnul cín na zem tak mi to moc nepohomlo :-))))))).....

dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit

[]

Ty Ráca, nemáš ty ledky nějak šedrem :smich: , ale jak říká muj kolega: Trochu křivé, taky pěkné lol

jj sou míro ,ale jak sem psal je to jen cvičně a ještě to není uplně dodělany...musim poopravit plošnak trochu foukal vítr když sem ho řezal :-)) a pak ho tavnou pistoli napevno k ty odrazce přidělat

• Autor
To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

Tak tlustej zrovna ne, ale pokud máš větší (,)...tak se Ti v nich nebude po delší době dobře sedět...to boční vedení je sice super, ale jen pro někoho......

Klidně napiš větší (péro) :smich:

• Autor

(,) to není péro prosím.......

Jestli pak poznáte co to je :p

Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval :palec2: už jsem tu zas lol

Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval :palec2: už jsem tu zas lol

No, tys tu fakt chyběl lol:smich:

• Autor

tak řekněte co to je...

Jsem rád že sis mě oblíbil :smich::smich::smich::smich:

MAREK: ty to víš taky ale nemusíš bejt tak suchej :p:p

RACA: mooooooooc pěkný

Upraveno od Riper

• Autor

nevím.....copak to je.....

Sorry ale musím si rejpnout. lol ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky :doh

• Autor

to víš že má.....ale jen jeden :)......

Sorry ale musím si rejpnout. lol ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky :doh

To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně :p , neboť imoje socka je má lol

RACA: mooooooooc pěkný

ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-)))))))

to víš že má.....ale jen jeden :)......

no a kolik bys jich chtěl mít :_icon_smich2:

• Autor
To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně :p , neboť imoje socka je má lol

vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici...... :)

ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-)))))))

Jo taky se při takových věcech umím rozjet :)

• Autor
no a kolik bys jich chtěl mít :_icon_smich2:

na každý straně jeden....hned ho objednám abych měl full full ;):p

Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika lol , chvála se neuznává :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.